Arçelik'ten bende memnun kaldım en önemlisi servis zaten vakum yapıyorlar mı ? Yaptırmıyorlar mı ? O çok önemli. Bizde yapmışlardı, Vestel klimalar en ucuzu Açelik daha orta oluyor fiyat bazında. Ben hiç Arçelik veya Vestel öneren görmediğim için pek yorum yapmıyordum bu konularda.12000lik arçelik kullanıyoruz iki yıldır dün de 9000lik arçelik taktırdık. 9000btu klima + havadar için 31000tl fiyat verdiler. 12000lik + havadar için ise 33000tl fiyat verdiler. Oda küçük olduğu için 9000lik aldık. Sadece klima derseniz 30000tl altı zaten ama net fiyat bilmiyorum. Biz memnunuz ama farklı marka olarak samsung ve tcl için iyi dediler.
Isıtma soğutma sektöründeyim. Daylux alabilirsin bu fiyat bandında. Daikin servis güvencesi altında. Güzel cihazlar. Arçelik beko gibi markalardan daha iyidir.30k civarı bütçem var 12000btu düşünüyorum önerdiğiniz güzel klima var mı?
daylux dışında başka kim vardı kaira mı ney daikin servis güvencesi altında mı?Isıtma soğutma sektöründeyim. Daylux alabilirsin bu fiyat bandında. Daikin servis güvencesi altında. Güzel cihazlar. Arçelik beko gibi markalardan daha iyidir.
baymak var diye hatırlıyorum bide airfel.daylux dışında başka kim vardı kaira mı ney daikin servis güvencesi altında mı?
Daikin'ın servis güvencesi sadece Daylux şuan birde Airfel. Kaira'yı hiç duymadım.daylux dışında başka kim vardı kaira mı ney daikin servis güvencesi altında mı?
Klima aldınız mı hocam? Bu ürünü almayı düşünüyorum.30k civarı bütçem var 12000btu düşünüyorum önerdiğiniz güzel klima var mı?
30k civarı bütçem var 12000btu düşünüyorum önerdiğiniz güzel klima var mı?
www.tcl.com
Modelini bulma şansınız var mı? Bu ürün olabilir mi?LG aldık memnunuz şimdilik. Modelini hatırlamıyorum ama.
Modelini bulma şansınız var mı? Bu ürün olabilir mi?
![]()
LG DualPlus Inverter WiFi Klima 12KBtu - PC12SQ | LG TR
Keşfedin: LG PC12SQ. LG ile ilgili resimler, yorumlar ve teknik özellikler için tıklayın DUALCOOL™ Plus Inverter Wi-Fi Klima 12000 Btu A++ Duvar Tipi BEYAZ.www.lg.com