Klima önerisi 12000btu

Gauss

80+
Reaksiyon skoru
4
Bütçe
35000
İyi forumlar öncelikle. Klima alacağım odama bunaldım sıcaklardan odam küçük 9000lik almayı düşündüm baktım fiyatlara 12000lik ile arasında pek fark olmadığından bazı modellerde 12000lik almaya karar verdim. Bütçem 30k -35k arası öneriniz varmıdır?

Şöyle bi klima buldum nasıldır LG:
LG PC12SQ Dualcool Plus A++ 12000 BTU Inverter Duvar Tipi Klima

Bence 12lik almamalısınız odanızı buz yapacağı için konfor güzel olmaz ve tüketimi de kötü olacaktır dur kalk yapacağı için.
Güzel modeldir 9luk olanı alırsanız tüketim konusunda üzmeyecektir..

Bence 12lik almamalısınız odanızı buz yapacağı için konfor güzel olmaz ve tüketimi de kötü olacaktır dur kalk yapacağı için.
Güzel modeldir 9luk olanı alırsanız tüketim konusunda üzmeyecektir..
Tüketimi derken dur kalk yapacağı için daha fazlamı enerji tüketiyor demek istediniz hocam

GREE öneririm, ben kaira kullanıyorum o da güzel. Vestel, arcelik gibi markalarınkini servis problemi olacağı için önermem. Vakum yapmadan klimayı gidiyolar, sonra klima düzgün sogutmuyor.

Montaj için vakum konusunda dikkatli olursanız iyi olur
Anladım teşekkürler peki sizin farklı bir öneriniz varmı çünkü çok fazla LG yetkili servisi kötü yönünde yorum var
Bu sene LG tüketiciyi mutlu edecek hamleler yaptı örnek: vakum video istemesi ve pabuç takma zorunluluğu
Servis bölgeden bölgeye değişir. Örnek: XXX güzel yapar bir yerde fakat bir yerde montajları çok kötü yapar.
GREE öneririm, ben kaira kullanıyorum o da güzel. Vestel, arcelik gibi markalarınkini servis problemi olacağı için önermem. Vakum yapmadan klimayı gidiyolar, sonra klima düzgün sogutmuyor.
Gree güzeldir ama fairy altını önermiyoruz çünkü fiyatını hak eden ürün değildir.

Midea öneririm ben de.
Evet fakat bütçenin üstünde ve 3ay için değmez
Kaira da midea üretimi onu da öneriyorum. Ya gree ya midea. Bu ikisi haricine uzak duruyorum.

Vakum olayıyla da genel bilgiler yukarıda yer alıyor
Evet kaira güzeldir plus modelini almak daha mantıklı arada fiyat farkı yoksa

Buraya bakmadan olmaz https://inceleriz.com/klima-montajinda-dikkat-edilmesi-gerekenler/

Evet fakat bütçenin üstünde ve 3ay için değmez

Evet kaira güzeldir plus modelini almak daha mantıklı arada fiyat farkı yoksa

Buraya bakmadan olmaz https://inceleriz.com/klima-montajinda-dikkat-edilmesi-gerekenler/
Nasıldır fiyatıda uygun geldi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,661
Üyeler
183,153
Son üye
askund
Geri