Klon atarken D diski gitti yardım eder misiniz?

NigraSpe

80+
Reaksiyon skoru
5
2 tane ssd'im vardı birinde windows kuruluydu (250 gb) diğerinden oyunlar(500gb) Hackintosh yüklemek için C diskini D diskine klonlamak istedim fakat klonladıktan sonra D diskindeki tüm veriler gitti. Geri getirebilir miyim ? Getirebilirsem nasıl ?(macrium ile klon aldım)

2 tane ssd'im vardı birinde windows kuruluydu (250 gb) diğerinden oyunlar(500gb) Hackintosh yüklemek için C diskini D diskine klonlamak istedim fakat klonladıktan sonra D diskindeki tüm veriler gitti. Geri getirebilir miyim ? Getirebilirsem nasıl ?(macrium ile klon aldım)
İşletim sistemini değiştirdin mi?
Disk yöneticisinin resmini atar mısın?

Kopyaladığın diski işlem başlarken uygun bir şekilde biçimlendiriyor olması lazım. Yeni ssd aldığımda klonlama işlemi yaptım, ssd biçimlendirilecek demişti. Yani içindeki verilerin komple gitmiş olabilir. Sadece oyunlar varsa yeniden indirebilirsin ancak yedeklemediğin verilerin varsa durum pek iyi gözükmüyor.

Önemli verilerin varsa biçimlendirmeden kaynaklı silinmiştir. Bildiğim kadarıyla yapacak bir şey yok. Sadece oyun varsada Bi daha yüklersinbişey olmaz

Geri