Neler Yeni

Klostrofobim var yardım?

Tarık06

80+
Arkadaşlar 16 yaşındayım ve klostrofobim var ne zaman asansöre binsem hep korkuyorum terliyorum dar alanda oluncada korkuyorum kilitli kalınca korkuyorum panik atak oluyorum terliyorum klostrofibimi nasıl yenebilirim aranızda klostrofobi si olan varmı sizce ne yapmalıyım?

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Arkadaşlar 16 yaşındayım ve klostrofobim var ne zaman asansöre binsem hep korkuyorum terliyorum dar alanda oluncada korkuyorum kilitli kalınca korkuyorum panik atak oluyorum terliyorum klostrofibimi nasıl yenebilirim aranızda klostrofobi si olan varmı sizce ne yapmalıyım?
Korkunla yüzleşeceksin.
Kendini her an dans edebilecek destroyer pm olarak hayal ederek bin.

Aware

80+ Silver
Doktora git ?

Cevizli sucuk

80+ Bronze
Bendede az çok var ama mesela parmak atalarım terleyince sıkışıyor ve rahatsızlarşıyorum yada sıkışık bir yerde fenalaşıyorum seninki ileri seviyede gibi annenle babana ciddi olduğunu söyle götürürler belki

Aware

80+ Silver
Nasıl yüzleşeyim korkumla?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Beni doktora götürmüyorlar
Niye ? Olm senin ailen niye böyle hep aynı konular. Cevap ailem izin vermiyor. Allah ailene akıl fikir versin.

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Nasıl yüzleşeyim korkumla?

Beni doktora götürmüyorlar
Dedim ya bieceksin.
Korkun geçene kadar asansöre bineceksin kendini kilitleteceksin.

Tarık06

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bendede az çok var ama mesela parmak atalarım terleyince sıkışıyor ve rahatsızlarşıyorum yada sıkışık bir yerde fenalaşıyorum seninki ileri seviyede gibi annenle babana ciddi olduğunu söyle götürürler belki
Benimde sürekli elim terliyor su gibi oluyor

Niye ? Olm senin ailen niye böyle hep aynı konular. Cevap ailem izin vermiyor. Allah ailene akıl fikir versin.
Aileme söylüyorum bana diyorlar bir şey olmaz doktora gitme kendini bir yere kilitle korkun geçer diyorlar bana?

Aware

80+ Silver
Benimde sürekli elim terliyor su gibi oluyor

Aileme söylüyorum bana diyorlar bir şey olmaz doktora gitme kendini bir yere kilitle korkun geçer diyorlar bana?
Sen ya multisin ya da harbi garip ailen var.

Tarık06

80+
Dedim ya bieceksin.
Korkun geçene kadar asansöre bineceksin kendini kilitleteceksin.
Yok ya kendimi kilitlesem bu sefer kalpten giderim kilitli kalmaktan korkuyorum

Sen ya multisin ya da harbi garip ailen var.
Ailem diyor kendini gece karanlıkta odana kilitle Sabaha kadar korkun geçer diyorlar bana

Top Bottom