Neler Yeni

KMODE EXCEPTION NOT HANDLED mavi ekran hatası

korro

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
420
İsim
Koray Yıldız
Oyunum Alt+Tab halinde beklerken Chrome açıktı masaüstünde ve aniden KMODE_EXCEPTION_NOT_HANDLED mavi ekran hatası aldım ve sonra PC hiç açılmaz oldu, daha sonra anakartta RAM ışığı yandı ve RAM'leri söküp silgiyle sildim tektek. CPU macununu tazeledim ve BIOS ve anakart driverlarını Update ettim. Şu an açıldı makine ancak korkuyorum tekrar giderse diye, neden olur bu hata? Şimdiden teşekkürler...
Mesaj otomatik birleştirildi:

Oyunum Alt+Tab halinde beklerken Chrome açıktı masaüstünde ve aniden KMODE_EXCEPTION_NOT_HANDLED mavi ekran hatası aldım ve sonra PC hiç açılmaz oldu, daha sonra anakartta RAM ışığı yandı ve RAM'leri söküp silgiyle sildim tektek. CPU macununu tazeledim ve BIOS ve anakart driverlarını Update ettim. Şu an açıldı makine ancak korkuyorum tekrar giderse diye, neden olur bu hata? Şimdiden teşekkürler...
https://www.mediafire.com/file/nz3zpml54kvqt0w/042423-7640-01.dmp/file ... minidump dosyası bu.

Son düzenleme:

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,054
İsim
Emre Zengin
Disk kaynaklı donanımsal sorun olabilir hocam, minidump içinde çok fazla hatasını gördüm. HWinfo64, Kaspersky ve Chipset sürücülerinden kaynaklı da sorun gözüküyor. İstersen HDTune adlı programı yükleyip Error Scan testi yap. (Quick Scan kapalı olsun.)

korro

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
420
İsim
Koray Yıldız
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Disk kaynaklı donanımsal sorun olabilir hocam, minidump içinde çok fazla hatasını gördüm. HWinfo64, Kaspersky ve Chipset sürücülerinden kaynaklı da sorun gözüküyor. İstersen HDTune adlı programı yükleyip Error Scan testi yap. (Quick Scan kapalı olsun.)
Emre çok sağol, chipsetleri ve BIOSu güncelledim sitesinden. HWinfo64ü de sildim, bitek kaspersky yüklü onuda kaldıracam yerine uygun bir AV bulunca.

korro

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
420
İsim
Koray Yıldız
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kardeşim, dediğin şekilde diskleri tarattım hiçbir hata bulunmadı, 2 diski ekliyorum hatta aşağıya. BIOS ve sürücüleri de update ettim, HWinfo64ü sildim, sadece Kaspersky kaldı ellemediğim, gerekirse onu da silerim ama Windows Defendera güvenemiyorum işte.

Ekler

• kingSSD.png
    kingSSD.png
    20.2 KB · Hit: 122
  • seagate.png
    seagate.png
    39.1 KB · Hit: 97

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,054
İsim
Emre Zengin
Kardeşim, dediğin şekilde diskleri tarattım hiçbir hata bulunmadı, 2 diski ekliyorum hatta aşağıya. BIOS ve sürücüleri de update ettim, HWinfo64ü sildim, sadece Kaspersky kaldı ellemediğim, gerekirse onu da silerim ama Windows Defendera güvenemiyorum işte.
Tamamdır hocam şimdilik böyle kalsın. Eğer gene mavi ekran yersen gönder tekrardan bakayım.

Top Bottom