Neler Yeni

Çözüldü✓ Kms r@1n nasıl temizlenir?

H8qN

80+
Reaksiyon skoru
1
Bilgisayarcıdan bilgisayar topladım. Bilgisayarı aldığımda c diskinde(sadece c var) windows klasöründe kms r@1nhook. dll olduğunu gördüm. windowsu etkinleştir falan yazacak da olsa hem pc güvende olsun hemde orijinal windows olsun istiyorum. Format atmadan çözmenin yolu var mıdır? Kayıt defterinde aratıp bulduğu şeyleri sildim. .dll'i silsem yeter mi
(İlk defa bu forumda bir konu açacağım. Umarım kurallara uyabilirim.)

Bu sorudaki ilk hata nedir sizce bulana ödül var.
Bir bilgisayarcıdan bilgisayar toplamak tabi ki.

Bence temiz bir format atmak en sağlıklısı hocam.
Bilgisayarcıdan bilgisayar topladım. Bilgisayarı aldığımda c diskinde(sadece c var) windows klasöründe kms r@1nhook. dll olduğunu gördüm. windowsu etkinleştir falan yazacak da olsa hem PC güvende olsun hemde orijinal windows olsun istiyorum. Format atmadan çözmenin yolu var mıdır? Kayıt defterinde aratıp bulduğu şeyleri sildim. .dll'i silsem yeter mi
(İlk defa bu forumda bir konu açacağım. Umarım kurallara uyabilirim.)

Bu arada soruya gelirsek en güvenli çözüm temiz kurulum yapmak. Götürüp bilgisayarcıya yaptırmayın bari de yağmurdan kaçarken doluya yakalanmış olmayın.

Bu arada soruya gelirsek en güvenli çözüm temiz kurulum yapmak. Götürüp bilgisayarcıya yaptırmayın bari de yağmurdan kaçarken doluya yakalanmış olmayın.
Microsoft un sitesinden media creation tool u indirip 8gb lık usb im var ona atıp bilgisayarı sıfırlayıp biostan usb yi seçmem mi gerekiyor

Geri