Neler Yeni

Kocaeli'nde akran zorbalığı hayatını altüst etti

flitttermice

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
465
İsim
Eray Yılmaz
Şahsen bunlar benim veya bir yakınımın başına gelse yemin ediyorum kan dökerim. Bunlar başka türlü akıllanmaz.
Öyle ölmüyor hocam lafta kalıyor analarina babalarına güzelce hesap sormak lazim da işte... Ne kadar irdelenirse çocuk icin o kadar zor oluyor.

codcubiri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,210
İsim
Ömür
Öyle ölmüyor hocam lafta kalıyor analarina babalarına güzelce hesap sormak lazim da işte... Ne kadar irdelenirse çocuk icin o kadar zor oluyor.
Hocam bu akılsız çingeneler zaten o babalar baba olmayı bilmeyen babalar yüzünden oluyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bide bunların bi dansı varya gördükçe sinir oluyorum bi insan bu kadarmı beyinsiz olur diyorum

damn2u

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
814
İsim
Sercan SAYİT
Benim oğluma böyle yapacaklar ha? Hadi bir denesinler..

Natsu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
350
İsim
Emrullah Baykan
15-16 yaşındaki ağzı süt kokan çocukların analarına söverek bir şeyi düzeltmiyorsunuz. Boş yapmayın. Özellikle meslek liselerinde bu tarz olaylar çok fazla var zaten. Bana kalırsa haber değeri bile taşımıyor. Çocuklar için ilgili işlemleri başlatmışlar zaten. Niye bu kadar büyüdü bu mesele anlamadım. İzmitin klasik teşko çocuklarının dayak yememiş hali. Korkutmuşlardır zaten.

1905

80+ Silver
bu sadece gün yüzüne çıkan bi olay bunun gibi ne olaylar var haberimiz bile olmuyor... şu çocuklar karşımda olucaktı da şakalaşacaktım onlarla.

Yasinn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,362
İsim
.
Hocam öyle bir olur ki. Çoğu zaman yargı yetersiz kalıyor. Bunlardan vatana millete hayır gelir mi? emin olun ölmeleri bile daha hayırlı.

flitttermice

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
465
İsim
Eray Yılmaz
Hocam öyle bir olur ki. Çoğu zaman yargı yetersiz kalıyor. Bunlardan vatana millete hayır gelir mi? emin olun ölmeleri bile daha hayırlı.
Hocam öyle olmuyor derken başımıza geldi konuyu uzatmak daha üzücü oluyor kaş yapayım derken göz çıkarmak deyimi olmuş oluyor. Bu tip zorbalıktan dolayı intihar durumu atlatan bir çocuk için konun irdelenmesi psikoljik olarak daha kötü bir durum doğuruyor mantıklısı yer değiştirmek çocuğu geliştirmek yarın öbürgün patronu tarafındanda zorbalığı uğrayabilir örnek alması neticesinde hayatını karartır.

Yasinn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,362
İsim
.
Hocam öyle olmuyor derken başımıza geldi konuyu uzatmak daha üzücü oluyor kaş yapayım derken göz çıkarmak deyimi olmuş oluyor. Bu tip zorbalıktan dolayı intihar durumu atlatan bir çocuk için konun irdelenmesi psikoljik olarak daha kötü bir durum doğuruyor mantıklısı yer değiştirmek çocuğu geliştirmek yarın öbürgün patronu tarafındanda zorbalığı uğrayabilir örnek alması neticesinde hayatını karartır.
Dediklerine tamamen katılıyorum hocam, hepsi doğru. Ama bazen insan dayanamıyor, hele bir yakınına böyle bir şey olursa.

johan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,581
İsim
ismail
geçen bi siber zorba vardı la buralarda nerde o

Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
serdar efe
tipik meslek lisesi hoş artık anadolu da falanda çok oluyor ilkokul cocuğunun elinde sustalı bıçakla gezerse bu az bile eğitim ailede bitmeli ama nerede.

hard rp

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
590
İsim
Mert
Top Bottom