Neler Yeni

❌İndirim Bitti! KODAK 1 TB SSD VERGİ DAHİL 1039 LİRA🔥🔥

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,149
İsim
yusuf ecer
inşallah basına gelır o zaman ne dıyım:D
Mesaj otomatik birleştirildi:

al sat yaparsın kanka sen sıkıntı yok al gitsin
Kendim için aldım 1tane , 1tane de arkadaş aldı onda sorun yok benimki de kargoda. Fiyatı zaten diğer satıcılarda 1100tl vs olması gerektiği fiyatta. Aula gibi düşük fiyattan satıldığını düşünüyorum kodak satıcısında.

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,308
İsim
Berk
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
UĞUR
Kendim için aldım 1tane , 1tane de arkadaş aldı onda sorun yok benimki de kargoda. Fiyatı zaten diğer satıcılarda 1100tl vs olması gerektiği fiyatta. Aula gibi düşük fiyattan satıldığını düşünüyorum kodak satıcısında.
1 tane program vardı adını hatırlamıyorum onunla test edin baya uzun sürüyor ama ne oldugu orda anlasılıyor adını unuttum bı arkadas burda soylemıstı

sfky9842

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
994
İsim
baba merhaba
inşallah basına gelır o zaman ne dıyım:D
Mesaj otomatik birleştirildi:

al sat yaparsın kanka sen sıkıntı yok al gitsin
ben almadım kral ;) biraz daha ekler bilindik marka ssd alırım. ki ekim de 1.5k gelen James Donkey aldım 1tb olanı 3yıl birebir değişim garantili bi ürün

yaman..k

80+ Silver
ben almadım kral ;) biraz daha ekler bilindik marka ssd alırım. ki ekim de 1.5k gelen James Donkey aldım 1tb olanı 3yıl birebir değişim garantili bi ürün
James Donkey = Bilindik ürün hahaha :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: .

sfky9842

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
994
İsim
baba merhaba
James Donkey = Bilindik ürün hahaha :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: .
Kankam boş yapma Kodak ile bir tutamazsın. Garantisiz ürün alacağıma tr garantili 3yil birebir değişim garantili ürün aldım. James Donkey ömründe kullanmamış sındır burada dalga geçiyon

yaman..k

80+ Silver
Kankam boş yapma Kodak ile bir tutamazsın. Garantisiz ürün alacağıma tr garantili 3yil birebir değişim garantili ürün aldım. James Donkey ömründe kullanmamış sındır burada dalga geçiyon
James Donkey in bi hangi yongayı hangi denetleyiciyi kullandığını öğren ondan sonra gel konuş tamam mı ?

yaman..k

80+ Silver
garantisi var ama temuda garanti var mı para iadesi var sadece birebir değişim yapanlar var
Bir sorun yaşadığımda daha sorunu sormadan doğrudan parayı iade ettiler daha ne olsun ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,086
Üyeler
163,600
Son üye
rozyq
Top Bottom