Neler Yeni

KÖFTECİ YUSUF Açıklama Yaptı! Domuz Eti Kumpas mı ?

The Semih

80+ Gold

Sizi bilmem ama çocuklugumdan beri yusufa yüzlerce kez gittim, domuz eti olayının kumpas olduğunu düşünüyorum, videoları izleyin ve yusufun açıklamasını dinleyin. Ünlü ekonomist'in yaptığı hesapda doğru 1000 de 1 oranında diyor belgede matematikle hesaplamışlar 20 bin TL kar için koskoca firma bu hataya girer mi ? Tabikide girmez.

PowerXitinia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
560
İsim
sabri reis
Beyler Domuz eti olsa ne olacak ki? domuz eti dünyada en çok tüketilen et ve köfteci yusuf fanları yıllardır gittiğine göre sevmiş zaten
Köfteci yusuf uygun fiyatlı ve hızlı servis yapan lezzetli bi köfteci.
Bence kumpas değil.

The Semih

80+ Gold
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Beyler Domuz eti olsa ne olacak ki? domuz eti dünyada en çok tüketilen et ve köfteci yusuf fanları yıllardır gittiğine göre sevmiş zaten
Köfteci yusuf uygun fiyatlı ve hızlı servis yapan lezzetli bi köfteci.
Bence kumpas değil.
TR nin en büyük restorantı için böyle boşvermişlik düşünce mantıksız dostum, o işler öyle olmuyor.

eneskaya6

80+ Silver
1000 de 1 oran değil o. yapılan test ürünün iceriğini 1000 de 1 orana kadar inceleyebiliyor anlamında. eğer domuz eti kullanıldıysa oranı anlaşılamaz.
Domuzun maaliyeti büyük başa göre çok düşük. bir inek 1.5 yaşında doğuma hazır olur domuz 6-7 ay. bir inek 1 ya da 2 yavrular domuz 8-10 20 yaptığı bile oluyor. domuzlar 4 ayda doğum yapar inekler 9 ay. domuz bakmak büyük başa bakmaya kıyasla 3-4 kat daha az maaliyetli o yüzden yapmışta olabilir yapmamışta. ama bence kumpas

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,698
İsim
Selim
Sorun domuz eti olup olmaması değil Antalya ve Muğla da sirincekte sadece domuz eti servis eden türk restorantlar var oraya da domuz eti yemek için gidiyorsun domuz dana tavuk kemik karışık yemek için değil 👌 köfteci yusufta aynı şekilde dana eti satıyoruz ve dana eti sunuyoruz diyor ve domuz eti yemek istemeyenler dana eti yemek için para ödüyor sen oraya domuz eti karıştırırsan bu şekilde duruma düşersin gayet normal 👍 ayrıca domuz eti bir çok yabancı Hristiyan da yemiyor sağlıksız olduğu için kırmızı et yiyorlar bu yüzden domuz eti yiyip en havalı benim olmuyorsunuz 🗿

EsdeathSama

80+ Bronze
Sorun domuz eti olup olmaması değil Antalya ve Muğla da sirincekte sadece domuz eti servis eden türk restorantlar var oraya da domuz eti yemek için gidiyorsun domuz dana tavuk kemik karışık yemek için değil 👌 köfteci yusufta aynı şekilde dana eti satıyoruz ve dana eti sunuyoruz diyor ve domuz eti yemek istemeyenler dana eti yemek için para ödüyor sen oraya domuz eti karıştırırsan bu şekilde duruma düşersin gayet normal 👍 ayrıca domuz eti bir çok yabancı Hristiyan da yemiyor sağlıksız olduğu için kırmızı et yiyorlar bu yüzden domuz eti yiyip en havalı benim olmuyorsunuz 🗿
Dostum domuz eti yiyen havalı olmuyor zaten o düşüncenin hayal dünyasından çık. Sağlıksız dediğin domuz eti başta Almanya olmak üzere bir çok avrupa ülkesinde kırmızı ete tercih ediliyor. Ona rağmen bizim ortalama yaşam süremiz onlardan daha düşük. Demek ki sorun domuz veya herhangi bir şeyin etinde değil.

Direkt domuz eti satan bir restorana gitsen yemek yesen ve yarın orada tavuk, dana eti çıktığına dair raporlar gelse bu kadar tepki gösterir miydin? Yoksa olay dinle mi alakalı?

eneskaya6

80+ Silver
Dostum domuz eti yiyen havalı olmuyor zaten o düşüncenin hayal dünyasından çık. Sağlıksız dediğin domuz eti başta Almanya olmak üzere bir çok avrupa ülkesinde kırmızı ete tercih ediliyor. Ona rağmen bizim ortalama yaşam süremiz onlardan daha düşük. Demek ki sorun domuz veya herhangi bir şeyin etinde değil.

Direkt domuz eti satan bir restorana gitsen yemek yesen ve yarın orada tavuk, dana eti çıktığına dair raporlar gelse bu kadar tepki gösterir miydin? Yoksa olay dinle mi alakalı?
Valla dün keci sütünden dondurma satan yerde %0.1 bile keci sütü cıkmamış. ful inek sütü ama bence o firma mühürlenip kapatilmali ve saglam ceza yemeli.ayni sey kofte tavuk domuz farketmez. vatandasi aldatmaya yönelik hareket dolandirms

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,698
İsim
Selim

Domuz etiyle Avrupa yaşam süresinin hiç bir bilimsel bağlantısı yok bu kıyaslama yapmanız saçma ayrıca Avrupa da domuz eti yenmiyor diye bir yazı da görmedim 🤷 alkolün ve uyuşturucunun ne kadar zararlı olduğu bilimsel olarak kanıtlanmış ama herkes kullanıyor yani herkes bunu kullanıyor diye bu onu sağlıklı da yapmaz 👍 ikincisi hayal ürünü olayını benim düşüncem gibi algı yapma boşuna 🗿 üçüncü olarak insanların bilmediği bir şeyi yedirmek suçtur ve aynı oranda tepki çekecektir çekiyorda burada domuz etini savunup havalı görünmeye çalışmanız kimsenin umrunda değil dostum veya cevaplar çok açık olduğu halde hâla konuyu dine getirmeye çalışıyorsun amacın farklı ama ekmek çıkmaz sana buradan ya da konu tamamen din olsun diyelim değişen bir şey olmaz kimse kimseye yemek istemediği bir şeyi yediremez ayrıca ben yurt dışında yaşıyorum domuz eti ve timsah etide yedim ve dini bile olmayan bir ülke de yediğin şeylerin ne olduğunu bilerek yiyorsun 👌 domuz eti yemek havalı değil tedavi olmalısın.

MonteCapz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
977
İsim
Asil

Sizi bilmem ama çocuklugumdan beri yusufa yüzlerce kez gittim, domuz eti olayının kumpas olduğunu düşünüyorum, videoları izleyin ve yusufun açıklamasını dinleyin. Ünlü ekonomist'in yaptığı hesapda doğru 1000 de 1 oranında diyor belgede matematikle hesaplamışlar 20 bin TL kar için koskoca firma bu hataya girer mi ? Tabikide girmez.
Video bana ikna edici geldi zaten bu kadar büyük bir zincir restorantın kendini böylesine bir bataklığa atması saçma olur. Bilemiyorum yinede ülkede güvenebileceğimiz hiç kimse yok. Bu bir gündem değiştirme oyunu bile olabilir sonuçta bu malum cinayetlerden sonra halkın en çok birbirini yiyeceği konulardan birisi ortaya atıldı oda din. Konu dine gelince halkımız her şeyi unutuyor. Nedense onun bunun kızının vahşice katledilmesi birden habersizce az miktarda domuz eti yenilmesinden önemsiz duruma düşüyor. Genel olarak cidden balık hafızalıyız. Dün neyi tartışıyorduk, bugün neyi tartışıyoruz.

Ernest Muçi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
207
İsim
Alim sevgen
İlgilendiği Kategoriler
Futbol
Video bana ikna edici geldi zaten bu kadar büyük bir zincir restorantın kendini böylesine bir bataklığa atması saçma olur. Bilemiyorum yinede ülkede güvenebileceğimiz hiç kimse yok. Bu bir gündem değiştirme oyunu bile olabilir sonuçta bu malum cinayetlerden sonra halkın en çok birbirini yiyeceği konulardan birisi ortaya atıldı oda din. Konu dine gelince halkımız her şeyi unutuyor. Nedense onun bunun kızının vahşice katledilmesi birden habersizce az miktarda domuz eti yenilmesinden önemsiz duruma düşüyor. Genel olarak cidden balık hafızalıyız. Dün neyi tartışıyorduk, bugün neyi tartışıyoruz.
Domuz eti falan yok malum gündemi değişmek için adamla anlaşma yapıp biraz para vermişler 1-2haftaya da adamı temize çıkaracaklar izleyin görün

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,273
Üyeler
161,429
Son üye
Acrones
Top Bottom