Kol ile oynaması zevkli neler tavsiye edersiniz arkadaşlar?

Yukosss

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
356
Epic games üzerinden alıcam arkadaşlar Cyberpunk 2077 alsam mı? Kol ile sarar mı? GOW ps4 de var, bilgisayarda kol ile sarcak ne tavsiye edersiniz? Assassins serisinden falan da alabilirim öneriniz varsa. Last of us, gow tarzı oyunlar sarıyordu hikayeli sıkmıcak. İş sonrası stres atmalık tavsiyeleriniz nedir? Shooter III Kol almıştım onunla oynayacağım. Bütçem işte 350tl

350 tl ile yüksek oyunlar artık günümüzce zorlaştı o sebepten ötürü konsol oyunu olarak size tavsiyem biraz daha combat temalı oyun seçmenizdir o tarz oyunlarda xbox gamepad ve ps gamepad'ler le oynaması çok zevkli olabiliyor .
İndirime girdiği zaman Öneri oyunlar ;
Naruto Boruto Shinobi Striker
Mortal Combat
The Witcher 3
Forza Horizon 4 & 5
Assasins Creed Tüm serisi olabilir
Sniper Elite 4
Just Cause Serisi
The Elder Scrolls SKYRİM ( Konsol Seçeneği Getirmişlerdi En Son )
Fortnite ( İlk Başlarda Biraz Zorlanabilirsin , alışırsan çok zevkli )

yani konsol oyunu olarak bunlar zevkli oyunlar .

350 tl ile yüksek oyunlar artık günümüzce zorlaştı o sebepten ötürü konsol oyunu olarak size tavsiyem biraz daha combat temalı oyun seçmenizdir o tarz oyunlarda xbox gamepad ve ps gamepad'ler le oynaması çok zevkli olabiliyor .
Mortal Combat
The Witcher 3
Forza Horizon 4 & 5
Sniper Elite 4
Just Cause Serisi

Last of Us'da iyi gider.

Mortal Combat
The Witcher 3
Forza Horizon 4 & 5
Sniper Elite 4
Just Cause Serisi

Hocam Assassins serisinden valhallayı alayım mı epic de? İkisinden birini alabilirim hangisi daha zevkli olur? Kol ile pc de oynucam.

1744204439761.png
1744204453014.png

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Last of Us'da iyi gider.
İki serisini de ps4 de oynadım hocam.

Başka önerisi olan var mıdır?

Hocam Assassins serisinden valhallayı alayım mı epic de? İkisinden birini alabilirim hangisi daha zevkli olur? Kol ile pc de oynucam.

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

İki serisini de ps4 de oynadım hocam.

Başka önerisi olan var mıdır?
Hocam valhalla ve odyssey arasında mekanik anlamda bir değişiklik yok viking teması seviyorsan valhalla almalısın yalnız roma teması seviyorsan da odyssey almanı öneririm . Assasin creed olarak bu zamana kadar benim şahsi düşüncem olarak en güzel suikast içeriği olan oyun 2 tanedir birisi Assasins creed black flag dir biriside Assasins Creed shadow dur .

spiderman serisi baya zevkli oluyor kolla bütçe konusunda 20tl ye satılan steam hesaplarından alabilirsin ben öyle yaptım

Epic games üzerinden alıcam arkadaşlar Cyberpunk 2077 alsam mı? Kol ile sarar mı? GOW ps4 de var, bilgisayarda kol ile sarcak ne tavsiye edersiniz? Assassins serisinden falan da alabilirim öneriniz varsa. Last of us, gow tarzı oyunlar sarıyordu hikayeli sıkmıcak. İş sonrası stres atmalık tavsiyeleriniz nedir? Shooter III Kol almıştım onunla oynayacağım. Bütçem işte 350tl
Ghost Of tusişima kesin oyna, hissiyat mükkemmel

Hocam valhalla ve odyssey arasında mekanik anlamda bir değişiklik yok viking teması seviyorsan valhalla almalısın yalnız roma teması seviyorsan da odyssey almanı öneririm . Assasin creed olarak bu zamana kadar benim şahsi düşüncem olarak en güzel suikast içeriği olan oyun 2 tanedir birisi Assasins creed black flag dir biriside Assasins Creed shadow dur .
Hocam açık dünya oyunları sanki beni bir şeyden sonra sıkmaya başlıyor ne tarz oyunlar sevdiğimi halen çözemedim yaş 26 oldu, ama tlou olsun gow olsun sevmiştim gta v oynamııştım , rdr2 mesela 10 saat oynadım saldım anlamadım assassins de sıkıcak gibi geliyor.

Ghost Of tusişima kesin oyna, hissiyat mükkemmel
1k şuan indirim bekleriz :)

Geri