Neler Yeni

KOL KILLARINI KISALTMAK

Conqureor

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
447
İsim
Aras Yılmaz
Fullden almak istemiyorum. Tüy dokucu krem vesare mecvut fakat tertemiz olmak istemiyorum bence kıllı olmak kadar öyle olmakta kötü bir görüntü.
Peki nasıl kısaltabilirim? Makineyle yapsam ne gibi zararı olur veya makineyle nasıl kısaltabilriim? Var mı bir çözümü olan. (Erkek dediğin kıllı olur diyen mağara adamları gelmeden)

Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
emirkan
Fullden almak istemiyorum. Tüy dokucu krem vesare mecvut fakat tertemiz olmak istemiyorum bence kıllı olmak kadar öyle olmakta kötü bir görüntü.
Peki nasıl kısaltabilirim? Makineyle yapsam ne gibi zararı olur veya makineyle nasıl kısaltabilriim? Var mı bir çözümü olan. (Erkek dediğin kıllı olur diyen mağara adamları gelmeden)
Hocam hem fullden almak istemiyorum diyosrunuz hem kisa olsun diyorsunuz makineyle alırsan sık sık alman gerekir haftada 2 kez falan jiletde ayni en mantıklısı tuy dokucu krem veya ağda

Ashoun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
614
İsim
Mert ash
kanki doğal gibi gözükmesi baya zor eline falan fazla uzanıyosa oraları al yoksa daha kötü durur bence

Conqureor

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
447
İsim
Aras Yılmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kanki doğal gibi gözükmesi baya zor eline falan fazla uzanıyosa oraları al yoksa daha kötü durur bence
Doğal gozukmesine gerek yok. Böyle de olmasın yeter.

Ashoun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
614
İsim
Mert ash
Doğal gozukmesine gerek yok. Böyle de olmasın yeter.
olduğu gibi kabullen bence bir kere kesersen hep kesmen gerekecek kökten almak istemesen de yine gireceksin bu döngüye ve sonuç olarak memnun kalmama süreni uzatacaksın

Top Bottom