istediğin numarayı çalışanlara söylersin dediğin numaraya en çok benzeyen numarayı verirler.Kolayca ezberlenebilecek bir telefon numarası almak istiyorum bunun bir yolu var mı?
Türk telekomda 30 veya 50 TL ye (tek seferlik) numaranın son 4 hanesine istediğini yazabilirsin. Mesela ben Sakarya'lıyım 54 54 genelde çıkıyor. Sen de o şekil sorabilirsin cüzi bir miktar karşılığında yapılabiliyor. Parayı sistem istiyor bu aradaKolayca ezberlenebilecek bir telefon numarası almak istiyorum bunun bir yolu var mı?
Şubede mi yoksa internet üzerinden mi?Türk telekomda 30 veya 50 TL ye (tek seferlik) numaranın son 4 hanesine istediğini yazabilirsin. Mesela ben Sakarya'lıyım 54 54 genelde çıkıyor. Sen de o şekil sorabilirsin cüzi bir miktar karşılığında yapılabiliyor. Parayı sistem istiyor bu arada
ben şubede yaptırmıştım. Doğum tarihin yaptırabilirsin akılda kalıcı oluyor 07 06 gibiŞubede mi yoksa internet üzerinden mi?
Kanka şubede yapılıyor online var mı bilmem ama online yapmanı tavsiye etmem çünkü online de sorun çıkabiliyorŞubede mi yoksa internet üzerinden mi?
Ben de ilk alırken doğum tarifi ve plaka yı yazmıştım çıkmıştı mesela türk Telekom da 554 lü hatlar var sona da 5454 yazsan başı 554 denk gelirse efsane olurTeşekkürler