Neler Yeni

Kolay ezberlenecek telefon numarası

Galeyan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
M.Baran MALAY
Kolayca ezberlenebilecek bir telefon numarası almak istiyorum bunun bir yolu var mı?

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,614
İsim
Kerem Çavuş
3 - 3 - 2 - 2 şeklinde ezberleyebilirsin ve son sayılarını aynı denk getirmeye çalışabilirsin o şekilde kolay ezberlersin

Light

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
387
İsim
Arda Yıldırım
Kolayca ezberlenebilecek bir telefon numarası almak istiyorum bunun bir yolu var mı?
istediğin numarayı çalışanlara söylersin dediğin numaraya en çok benzeyen numarayı verirler.

AGUMBA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
813
İsim
Sercan GÖKALP
Türk telekomda 30 veya 50 TL ye (tek seferlik) numaranın son 4 hanesine istediğini yazabilirsin. Mesela ben Sakarya'lıyım 54 54 genelde çıkıyor. Sen de o şekil sorabilirsin cüzi bir miktar karşılığında yapılabiliyor. Parayı sistem istiyor bu arada

Galeyan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
M.Baran MALAY
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Türk telekomda 30 veya 50 TL ye (tek seferlik) numaranın son 4 hanesine istediğini yazabilirsin. Mesela ben Sakarya'lıyım 54 54 genelde çıkıyor. Sen de o şekil sorabilirsin cüzi bir miktar karşılığında yapılabiliyor. Parayı sistem istiyor bu arada
Şubede mi yoksa internet üzerinden mi?

AGUMBA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
813
İsim
Sercan GÖKALP
Şubede mi yoksa internet üzerinden mi?
Kanka şubede yapılıyor online var mı bilmem ama online yapmanı tavsiye etmem çünkü online de sorun çıkabiliyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben de ilk alırken doğum tarifi ve plaka yı yazmıştım çıkmıştı 😂 mesela türk Telekom da 554 lü hatlar var sona da 5454 yazsan başı 554 denk gelirse efsane olur

Top Bottom