SnareEcho 80+ Silver Katılım 29 Nisan 2023 Mesajlar 3,686 15 Haziran 2023 #27 CoolBasThe yazmış: tüm oyunlar basittir zorluktan kolaya alırsın yani o yönden bakma Devamı için tıklayın... Shadow Of The Tomb Raider çok zor. İnternetten gameplay açıp oynuyorum bazı bölümleri.
CoolBasThe yazmış: tüm oyunlar basittir zorluktan kolaya alırsın yani o yönden bakma Devamı için tıklayın... Shadow Of The Tomb Raider çok zor. İnternetten gameplay açıp oynuyorum bazı bölümleri.
N neptün yüksel 80+ Bronze Katılım 23 Mayıs 2023 Mesajlar 972 15 Haziran 2023 #28 Engineer_01 yazmış: Yok hcm bilgilisiniz. Devamı için tıklayın... İltifat için çok teşekkür ederim ama ben ben bilgili değilim öyle.
Engineer_01 yazmış: Yok hcm bilgilisiniz. Devamı için tıklayın... İltifat için çok teşekkür ederim ama ben ben bilgili değilim öyle.
SnareEcho 80+ Silver Katılım 29 Nisan 2023 Mesajlar 3,686 20 Haziran 2023 #29 neptün yüksel yazmış: İltifat için çok teşekkür ederim ama ben ben bilgili değilim öyle. Devamı için tıklayın... Bence öylesiniz. Ben yalan söylemem.
neptün yüksel yazmış: İltifat için çok teşekkür ederim ama ben ben bilgili değilim öyle. Devamı için tıklayın... Bence öylesiniz. Ben yalan söylemem.