Spermman
80+ Bronze
Hee demek ki o yüzdenGelmesi lazım, yeni yaptıysanız bilmiyorum ben çıktığı zaman yapmıştım.
Hee demek ki o yüzdenGelmesi lazım, yeni yaptıysanız bilmiyorum ben çıktığı zaman yapmıştım.
Bana öyle bir kod gelmedi ilk kayıt olduğumdaİlk bu işi yaparken kayıt olduğun mail'e kod geldi o kodu kopyala sonra linkten yeni hesap açtığın hesapta da kodu kullan.
Bana 7 Ekim'de gelmiş diye gözüküyor, bilemedim spamda olabilir belki.Bana öyle bir kod gelmedi ilk kayıt olduğumda
Sadece o siteye kaydolman yeterli 16 ekime kadar verdiler şimdi kaydolursanız gelme ihtimali çok düşüknasıl etkinliğe kaydoluruz
dün girdim inş dün için verirSadece o siteye kaydolman yeterli 16 ekime kadar verdiler şimdi kaydolursanız gelme ihtimali çok düşük
Valla biz de bilmiyoruz ki, büyük ihtimalle elimizde kalacak.nasıl satacağım bilgisi olan var mı ?
geçerli bir şifre girince kayıt olabiliyorsunuz ingilizceniz yoksa da çeviri kullanın bekayıt olamadım e mail sifre yazıyorum sign up butonu aktif olmuyor
Önceden gelmiş olması lazımdı, bilmiyorum ben de pek.@Pond1s Reedem Code'u nasıl gireceğim? Benim mailime sadece hesap doğrulama maili geldi?
Ben sadece kayıt oldum. Acaba bir yerde paylaşmadığım için mi gelmedi? Mesela size reedem code ulaştı mı?Önceden gelmiş olması lazımdı, bilmiyorum ben de pek.
Evet, ben önceden kayıt olmuştum açtığımda gelmişti kod.Ben sadece kayıt oldum. Acaba bir yerde paylaşmadığım için mi gelmedi? Mesela size reedem code ulaştı mı?