SIR_INDO_SCARF
80+ Silver
Geç kaldın.Bende istiyorum takviye
Geç kaldın.Bende istiyorum takviye
cok tesekkurlerprofile kısmına tıklayın orda claim rewards var orada duruyor, 1 martta toplayabilirsiniz
bugün bende de oldu bende anlamadım arkadaş ref. link ile kayıt oldu ne ona ne de bana 5 doalr gelmedi, çıkış tarihine az gün kaldığı için kalkmış olabilirBen baska telefondan farkli gmail le kendi referans kodumla kayit oldum fakat odul kisminda gorunmuyor ne yapmam gerek
Abboo ben daha yapmadım. Pazar günü yapmayı düşünüyordum.bugün bende de oldu bende anlamadım arkadaş ref. link ile kayıt oldu ne ona ne de bana 5 doalr gelmedi, çıkış tarihine az gün kaldığı için kalkmış olabilir
Mesaj otomatik birleştirildi:
bu arada bu token için 10x olucak diyorlar ama umarım gerçektir hiç yoktan iyi bi para gelir
Hocam her yerde seni görüyorum : D neyse dikkat edin, Bir şey ücretsizse ürün sizsinizdir.Abboo ben daha yapmadım. Pazar günü yapmayı düşünüyordum.
bi deneyin valla bi hesapla olursa kaçırmayınAbboo ben daha yapmadım. Pazar günü yapmayı düşünüyordum.
hocam ne yalan söyleyim arada konuyu yükseltiyorum valla ondandırHocam her yerde seni görüyorum : D neyse dikkat edin, Bir şey ücretsizse ürün sizsinizdir.
Biliyorum. Aslında yapmayacaktım ama banada bir katkın olsun falan dediler ondan bi yapayım demiştim. Ama geç kaldım galiba.Hocam her yerde seni görüyorum : D neyse dikkat edin, Bir şey ücretsizse ürün sizsinizdir.
Yeni 5 doları açıkçası buradan gelmesini pek istemiyorum. Size faydası olsun diye yapıcaktım ama geç kaldım galiba.bi deneyin valla bi hesapla olursa kaçırmayın
hocam ne yalan söyleyim arada konuyu yükseltiyorum valla ondandır
canınız sağ olsun düşünmeniz yeterBiliyorum. Aslında yapmayacaktım ama banada bir katkın olsun falan dediler ondan bi yapayım demiştim. Ama geç kaldım galiba.
Yeni 5 doları açıkçası buradan gelmesini pek istemiyorum. Size faydası olsun diye yapıcaktım ama geç kaldım galiba.
Suan 15lpx tokenim var sizce cekeyim mi bekleyeyim mubugün bende de oldu bende anlamadım arkadaş ref. link ile kayıt oldu ne ona ne de bana 5 doalr gelmedi, çıkış tarihine az gün kaldığı için kalkmış olabilir
bu arada bu token için 10x olucak diyorlar ama umarım gerçektir hiç yoktan iyi bi para gelir
referans başına 34 token veriyor sizde nasıl 15 tane var, ben direkt çekeceğim para ihtiyacım var çünküSuan 15lpx tokenim var sizce cekeyim mi bekleyeyim mu
mail de hata var sanırım mail sonunda boşluk olunca kabul etmiyorAlıntıyı görüntüle
Böyle bir hata verdi.