Neler Yeni

Kolayca 5 dolar nasıl kazanılır? (bitti)

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
914
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
ISS önerilerinde, Driver ile ilgili konularda, Donanımsal herhangi bir arızada etiketlerseniz seve seve yardımcı olurum
Discord
.arsek

Caelius

80+ Silver
Ben baska telefondan farkli gmail le kendi referans kodumla kayit oldum fakat odul kisminda gorunmuyor ne yapmam gerek

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,532
İsim
Olcay akbulut
Ben baska telefondan farkli gmail le kendi referans kodumla kayit oldum fakat odul kisminda gorunmuyor ne yapmam gerek
bugün bende de oldu bende anlamadım arkadaş ref. link ile kayıt oldu ne ona ne de bana 5 doalr gelmedi, çıkış tarihine az gün kaldığı için kalkmış olabilir
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu arada bu token için 10x olucak diyorlar ama umarım gerçektir hiç yoktan iyi bi para gelir

SIR_INDO_SCARF

80+ Silver
bugün bende de oldu bende anlamadım arkadaş ref. link ile kayıt oldu ne ona ne de bana 5 doalr gelmedi, çıkış tarihine az gün kaldığı için kalkmış olabilir

bu arada bu token için 10x olucak diyorlar ama umarım gerçektir hiç yoktan iyi bi para gelir
Abboo ben daha yapmadım. Pazar günü yapmayı düşünüyordum.

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,532
İsim
Olcay akbulut

SIR_INDO_SCARF

80+ Silver
Hocam her yerde seni görüyorum : D neyse dikkat edin, Bir şey ücretsizse ürün sizsinizdir.
Biliyorum. Aslında yapmayacaktım ama banada bir katkın olsun falan dediler ondan bi yapayım demiştim. Ama geç kaldım galiba.

bi deneyin valla bi hesapla olursa kaçırmayın

hocam ne yalan söyleyim arada konuyu yükseltiyorum valla ondandır
Yeni 5 doları açıkçası buradan gelmesini pek istemiyorum. Size faydası olsun diye yapıcaktım ama geç kaldım galiba.

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,532
İsim
Olcay akbulut
Biliyorum. Aslında yapmayacaktım ama banada bir katkın olsun falan dediler ondan bi yapayım demiştim. Ama geç kaldım galiba.

Yeni 5 doları açıkçası buradan gelmesini pek istemiyorum. Size faydası olsun diye yapıcaktım ama geç kaldım galiba.
canınız sağ olsun düşünmeniz yeter

Caelius

80+ Silver

Suan 15lpx tokenim var sizce cekeyim mi bekleyeyim mu

SIR_INDO_SCARF

80+ Silver
IMG_20220224_224259.jpg

Böyle bir hata verdi.

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,532
İsim
Olcay akbulut