Neler Yeni

Kolayca 5 dolar nasıl kazanılır? (bitti)

Siri

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Bu nasıl saçma bir soru Allah aşkına.
Kesin bir şey olmadan varsayımlara, reklamlara veya ihtimallere göre iş yapmayın, para 1 martta gelecek diyor nasıl gelecek diyorlar "sanırım" cevabını kullanıyor... Vermiyor diye de bir şey demiyorum ama kesinliği olmayanları yapmayın anlamında söyledim.
Böyle airdrop kampanyaları çok fazla oluyor ve hangisinin gerçek olduğunu kestiremiyor insan. Bunun paylaşılmasında bir sorun olduğunu sanmıyorum. İş işten geçtikten sonra paylaşmak mantıksız yani. Fazla zamanımızı alıyor mu? Hayır. 1 Mart'a kadar bizden özel bir bilgi istiyor mu? Hayır. O zaman denenmesinde bir engel olmamalı. Ha eğer çekim için bilgi isterse veya ödülü vermezse demek ki fake airdropmuş deriz. Denemiş oluruz.

Microsoft

80+ Bronze

SIR_INDO_SCARF

80+ Silver

Microsoft

80+ Bronze
Ohoo ben böyle üsteledikten sonra oluyorsa bu iş yaş.
Çok güvenmeyen var şahsen benim bekliyen ödüller listeme düştü %51 olmicanı düsünüyorum ama olcaksa 1 mayıs a kadar invite kasmaya değerrrrr

SIR_INDO_SCARF

80+ Silver
Çok güvenmeyen var şahsen benim bekliyen ödüller listeme düştü %51 olmicanı düsünüyorum ama olcaksa 1 mayıs a kadar invite kasmaya değerrrrr
Ben 10 15 hesapla deneyeceğim (eğer uğraşırsam.) Yaparsam size ulaşırım özelden.

✓Arda

80+ Gold
En İyi Cevap
1

SIR_INDO_SCARF

80+ Silver
A-Ama ilk ben dedim
Tamam ilk iki kişi dedim zaten. Sende içindesin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Konu sahibine zaten sözüm vardı.

3 kişiye yani toplamda.

✓Arda

80+ Gold
En İyi Cevap
1

SIR_INDO_SCARF

80+ Silver
Bu arada bir telefondan Max bir hesap açılıyor.
Ben çerezleri ve ip adresini halledebileceğim için ve bir sürü e posta hesabımı çok evvelden açtığım için sorun olmaz.

Top Bottom