Böyle airdrop kampanyaları çok fazla oluyor ve hangisinin gerçek olduğunu kestiremiyor insan. Bunun paylaşılmasında bir sorun olduğunu sanmıyorum. İş işten geçtikten sonra paylaşmak mantıksız yani. Fazla zamanımızı alıyor mu? Hayır. 1 Mart'a kadar bizden özel bir bilgi istiyor mu? Hayır. O zaman denenmesinde bir engel olmamalı. Ha eğer çekim için bilgi isterse veya ödülü vermezse demek ki fake airdropmuş deriz. Denemiş oluruz.Bu nasıl saçma bir soru Allah aşkına.
Kesin bir şey olmadan varsayımlara, reklamlara veya ihtimallere göre iş yapmayın, para 1 martta gelecek diyor nasıl gelecek diyorlar "sanırım" cevabını kullanıyor... Vermiyor diye de bir şey demiyorum ama kesinliği olmayanları yapmayın anlamında söyledim.
BNEDediğime kimse cevap vermiyor galiba.
Ohoo ben böyle üsteledikten sonra oluyorsa bu iş yaş.
Çok güvenmeyen var şahsen benim bekliyen ödüller listeme düştü %51 olmicanı düsünüyorum ama olcaksa 1 mayıs a kadar invite kasmaya değerrrrrOhoo ben böyle üsteledikten sonra oluyorsa bu iş yaş.
Ben 10 15 hesapla deneyeceğim (eğer uğraşırsam.) Yaparsam size ulaşırım özelden.Çok güvenmeyen var şahsen benim bekliyen ödüller listeme düştü %51 olmicanı düsünüyorum ama olcaksa 1 mayıs a kadar invite kasmaya değerrrrr
A-Ama ilk ben dedimBen 10 15 hesapla deneyeceğim (eğer uğraşırsam.) Yaparsam size ulaşırım özelden.
Tamam ilk iki kişi dedim zaten. Sende içindesin.A-Ama ilk ben dedim
Bu arada bir telefondan Max bir hesap açılıyor.Tamam ilk iki kişi dedim zaten. Sende içindesin.
Ben çerezleri ve ip adresini halledebileceğim için ve bir sürü e posta hesabımı çok evvelden açtığım için sorun olmaz.Bu arada bir telefondan Max bir hesap açılıyor.
Bende dostum uygunsa sana ,Dediğime kimse cevap vermiyor galiba.
2 kişilik kontenjan doldu.Bende dostum uygunsa sana ,
Bende istiyorum takviyeBen çerezleri ve ip adresini halledebileceğim için ve bir sürü e posta hesabımı çok evvelden açtığım için sorun olmaz.