✓Arda
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
Düzelmedi, sinirim bozuldu.Ev internetiyle bende de aynı sorun oldu 4g ile denedim düzeldi
Düzelmedi, sinirim bozuldu.Ev internetiyle bende de aynı sorun oldu 4g ile denedim düzeldi
Bu olmasa bende bir sürü gmail hesabı var. Ohoo kaç tane vardı. Aktif kullandığım zaten 5 6 tane var. Bide 10 15 tane ekstra açtıklarım. Oof köşeyi dönerim ben.
hocam artık benim referans linkine de bi hayrın dokunur o zamanBu olmasa bende bir sürü gmail hesabı var. Ohoo kaç tane vardı. Aktif kullandığım zaten 5 6 tane var. Bide 10 15 tane ekstra açtıklarım. Oof köşeyi dönerim ben.
Zaten telefonda çerezleri silmenin yolu varö ip adreside değiştiririm. Ohoo kimse fark bile etmez. Zaten konumum İstanbul olarak gözüküyor. Sağlam gızgızlanır bunlar.
Yook canıım. Ben bunlarla uğraşmayı sevmiyorum. Uğraşsam zaten köşeyi dönerdim. Ne gerek var. Aslında gerek varda aklımda zaten bir yöntem var onun ile kazanmaya çalışacağım zaten para.hocam artık benim referans linkine de bi hayrın dokunur o zaman
ben yaptim hicbise olmadi refrans linkini deLejyon Ağı herkese 34LGX dağıtıyor. Buda 5$ yapıyor. 5$ ise tam 70₺ yapiyor.
Herhangi kimlik bilgisi fotoğrafı adres bilgisi veya numara vermenize gerek yok.
Sadece referans linkinden uygulamayı indirip kayıt olup gmail onay yapmanız gerekiyor.
Daha sonra anında 5$ yani 70₺ kazanıyorsunuz. Profilim kısmından sizde referal bölümünden referans linkiniz ile davet yapıp dolar kazanabilirsiniz.
Ayrıca uygulama içindeki oyunları oynarakda coin kazanabiliyorsunuz.
Yapmanız gereken tek şey var o da;
https://register.legionnetwork.io/cDCp3RwhG6LZ bu link ile kayıt olmanız, bu benim referans linkim referanssız kayıt olursanız sanırım 5 dolar vermiyor. Eğer referans linki kullanmak istemezseniz diğer bir yöntem ise kendi referans linkinizi dağıtmak olacaktır. Burda karar size kalıyor ^^
Kazandığınız dolarları 1 martta çekebilirsiniz bu arada, şimdiden hayırlı olsun
nedir hocam özel değilse bizde nasiplenelimYook canıım. Ben bunlarla uğraşmayı sevmiyorum. Uğraşsam zaten köşeyi dönerdim. Ne gerek var. Aslında gerek varda aklımda zaten bir yöntem var onun ile kazanmaya çalışacağım zaten para.
Bilgimi kullanacağım.nedir hocam özel değilse bizde nasiplenelim
Aa dur yahu 1 Mart'ta bitiyorsa ben yaparım belki. Hem sanada destek olurum.profile kısmına tıklayın orda claim rewards var orada duruyor, 1 martta toplayabilirsiniz
Kurtuluş için küçük bir bedel5 dolara da , Amerika bileti alın.
Aklıma koca yürekli whaff geldiLejyon Ağı herkese 34LGX dağıtıyor. Buda 5$ yapıyor. 5$ ise tam 70₺ yapiyor.
Herhangi kimlik bilgisi fotoğrafı adres bilgisi veya numara vermenize gerek yok.
Sadece referans linkinden uygulamayı indirip kayıt olup gmail onay yapmanız gerekiyor.
Daha sonra anında 5$ yani 70₺ kazanıyorsunuz. Profilim kısmından sizde referal bölümünden referans linkiniz ile davet yapıp dolar kazanabilirsiniz.
https://register.legionnetwork.io/cDCp3RwhG6LZ bu link ile kayıt olmanız, bu benim referans linkim referanssız kayıt olursanız sanırım 5 dolar vermiyor. Eğer referans linki kullanmak istemezseniz diğer bir yöntem ise kendi referans linkinizi dağıtmak olacaktır. Burda karar size kalıyor ^^
Senin referans ile kayıt oldum gelmedi bişi?Lejyon Ağı herkese 34LGX dağıtıyor. Buda 5$ yapıyor. 5$ ise tam 70₺ yapiyor.
1 Mart?Senin referans ile kayıt oldum gelmedi bişi?
profile kısmına tıklayın orda claim rewards var orada duruyor, 1 martta toplayabilirsiniz