Neler Yeni

Kolayca 5 dolar nasıl kazanılır? (bitti)

✓Arda

80+ Gold
En İyi Cevap
1

SIR_INDO_SCARF

80+ Silver
Bu olmasa bende bir sürü gmail hesabı var. Ohoo kaç tane vardı. Aktif kullandığım zaten 5 6 tane var. Bide 10 15 tane ekstra açtıklarım. Oof köşeyi dönerim ben.

Zaten telefonda çerezleri silmenin yolu varö ip adreside değiştiririm. Ohoo kimse fark bile etmez. Zaten konumum İstanbul olarak gözüküyor. Sağlam gızgızlanır bunlar.

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,513
İsim
Olcay akbulut
Bu olmasa bende bir sürü gmail hesabı var. Ohoo kaç tane vardı. Aktif kullandığım zaten 5 6 tane var. Bide 10 15 tane ekstra açtıklarım. Oof köşeyi dönerim ben.

Zaten telefonda çerezleri silmenin yolu varö ip adreside değiştiririm. Ohoo kimse fark bile etmez. Zaten konumum İstanbul olarak gözüküyor. Sağlam gızgızlanır bunlar.
hocam artık benim referans linkine de bi hayrın dokunur o zaman :D

SIR_INDO_SCARF

80+ Silver
hocam artık benim referans linkine de bi hayrın dokunur o zaman :D
Yook canıım. Ben bunlarla uğraşmayı sevmiyorum. Uğraşsam zaten köşeyi dönerdim. Ne gerek var. Aslında gerek varda aklımda zaten bir yöntem var onun ile kazanmaya çalışacağım zaten para.

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
880
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
ISS önerilerinde, Driver ile ilgili konularda, Donanımsal herhangi bir arızada etiketlerseniz seve seve yardımcı olurum
Discord
.arsek
Lejyon Ağı herkese 34LGX dağıtıyor. Buda 5$ yapıyor. 5$ ise tam 70₺ yapiyor.
Herhangi kimlik bilgisi fotoğrafı adres bilgisi veya numara vermenize gerek yok.
Sadece referans linkinden uygulamayı indirip kayıt olup gmail onay yapmanız gerekiyor.
Daha sonra anında 5$ yani 70₺ kazanıyorsunuz. Profilim kısmından sizde referal bölümünden referans linkiniz ile davet yapıp dolar kazanabilirsiniz.
Ayrıca uygulama içindeki oyunları oynarakda coin kazanabiliyorsunuz.

Yapmanız gereken tek şey var o da;
https://register.legionnetwork.io/cDCp3RwhG6LZ bu link ile kayıt olmanız, bu benim referans linkim referanssız kayıt olursanız sanırım 5 dolar vermiyor. Eğer referans linki kullanmak istemezseniz diğer bir yöntem ise kendi referans linkinizi dağıtmak olacaktır. Burda karar size kalıyor ^^

Kazandığınız dolarları 1 martta çekebilirsiniz bu arada, şimdiden hayırlı olsun
ben yaptim hicbise olmadi refrans linkini de
girmistim

Screenshot_2022-02-22-21-00-26-244_com.legion.production.jpg

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,513
İsim
Olcay akbulut
Yook canıım. Ben bunlarla uğraşmayı sevmiyorum. Uğraşsam zaten köşeyi dönerdim. Ne gerek var. Aslında gerek varda aklımda zaten bir yöntem var onun ile kazanmaya çalışacağım zaten para.
nedir hocam özel değilse bizde nasiplenelim :D

SIR_INDO_SCARF

80+ Silver

SIR_INDO_SCARF

80+ Silver
profile kısmına tıklayın orda claim rewards var orada duruyor, 1 martta toplayabilirsiniz
Aa dur yahu 1 Mart'ta bitiyorsa ben yaparım belki. Hem sanada destek olurum.

Kim 5 hesap takviye istiyor?
Bu mesajın altına yazan ilk 2kullanıcıya 5 hesaplı bir yardım yaparım.
Ama pazar veya pazartesi yapacağım aklınızda bulunsun. (Vakit bulursam hafta içi belki uğraşırım.

ALADDİN ÇAKICI

80+ Silver
5 dolara da , Amerika bileti alın. :D
Kurtuluş için küçük bir bedel
Mesaj otomatik birleştirildi:

Herhangi kimlik bilgisi fotoğrafı adres bilgisi veya numara vermenize gerek yok.
Sadece referans linkinden uygulamayı indirip kayıt olup gmail onay yapmanız gerekiyor.
Daha sonra anında 5$ yani 70₺ kazanıyorsunuz. Profilim kısmından sizde referal bölümünden referans linkiniz ile davet yapıp dolar kazanabilirsiniz.

https://register.legionnetwork.io/cDCp3RwhG6LZ bu link ile kayıt olmanız, bu benim referans linkim referanssız kayıt olursanız sanırım 5 dolar vermiyor. Eğer referans linki kullanmak istemezseniz diğer bir yöntem ise kendi referans linkinizi dağıtmak olacaktır. Burda karar size kalıyor ^^

Aklıma koca yürekli whaff geldi

Lamer Jack gruplarinda sık sık böyle senin gibi arkadaşlar paylaşır evet böyle şeyler var ama kazanması çok zor parası büyük ölçüde verilir pekte güvenmemek lazım sonuçta neyse böyle konularin @Mehmet Yılmaz açmasına izin vermemesi gerekiyor tabi kendi düşüncem ona kalmış

Ekler

• IMG_20220223_062533.jpg
    IMG_20220223_062533.jpg
    276.5 KB · Hit: 26
Son düzenleme:

~KİNG~

80+ Bronze

Senin referans ile kayıt oldum gelmedi bişi?

SIR_INDO_SCARF

80+ Silver
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,513
Üyeler
161,297
Son üye
PCME
Top Bottom