Kaan ÇABUK
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 1
ohohow seninki zaten iyi ama alttaki o yeşilimsi ve sarımsı vatandaşların seni engelleme ihtimaline karşı 7 numaralı kanaldan 8 numaralı kanala geçebilirsin.
Yıl onu Millenicom geçeceğim :dmüq. kesinti yaşamazsın bunlarla. snr margin güzel. benden örnek almışsın .d
Alıntıyı görüntüle
MaşAllah.Alıntıyı görüntüle bu şekilde turhal ilçesinde oturuyorum altyapınız çok yoğun diyince inanmıyodum aga kanal değiştirmeyi bırak internet 1mbs önerilen kanal sürekli değişiyor açlık savaşları gibi herkesin modemi kanal değiştiriyor daha fazla hız almak için internetimiz 1 aydır falan 1 mbs hiç bileye girilmiyor ders çalışcam youtube dan video açamıyorum bi şu wifi kırmayı öğrensem direk alt komşuya 5 ghz de ise hiç kimse yok 1 tane ağ bile yok 5ghz bi modem alsam bu yamyamlık savaşından kurtulabilirmiyim speed test değerimi atıyım dedim speedtest açılmadı o derece
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle bu şekilde turhal ilçesinde oturuyorum altyapınız çok yoğun diyince inanmıyodum aga kanal değiştirmeyi bırak internet 1mbs önerilen kanal sürekli değişiyor açlık savaşları gibi herkesin modemi kanal değiştiriyor daha fazla hız almak için internetimiz 1 aydır falan 1 mbs hiç bileye girilmiyor ders çalışcam youtube dan video açamıyorum bi şu wifi kırmayı öğrensem direk alt komşuya 5 ghz de ise hiç kimse yok 1 tane ağ bile yok 5ghz bi modem alsam bu yamyamlık savaşından kurtulabilirmiyim speed test değerimi atıyım dedim speedtest açılmadı o derece
aga tamam 4. atışın.Alıntıyı görüntüle bu şekilde turhal ilçesinde oturuyorum altyapınız çok yoğun diyince inanmıyodum aga kanal değiştirmeyi bırak internet 1mbs önerilen kanal sürekli değişiyor açlık savaşları gibi herkesin modemi kanal değiştiriyor daha fazla hız almak için internetimiz 1 aydır falan 1 mbs hiç bileye girilmiyor ders çalışcam youtube dan video açamıyorum bi şu wifi kırmayı öğrensem direk alt komşuya 5 ghz de ise hiç kimse yok 1 tane ağ bile yok 5ghz bi modem alsam bu yamyamlık savaşından kurtulabilirmiyim speed test değerimi atıyım dedim speedtest açılmadı o derece
Alıntıyı görüntüle bu şekilde turhal ilçesinde oturuyorum altyapınız çok yoğun diyince inanmıyodum aga kanal değiştirmeyi bırak internet 1mbs önerilen kanal sürekli değişiyor açlık savaşları gibi herkesin modemi kanal değiştiriyor daha fazla hız almak için internetimiz 1 aydır falan 1 mbs hiç bileye girilmiyor ders çalışcam youtube dan video açamıyorum bi şu wifi kırmayı öğrensem direk alt komşuya 5 ghz de ise hiç kimse yok 1 tane ağ bile yok 5ghz bi modem alsam bu yamyamlık savaşından kurtulabilirmiyim speed test değerimi atıyım dedim speedtest açılmadı o derece
Kaç ping farkı olur yapmaya değermikonum açık mı kapalı mı. kapalıysa aç.
iyi de niye x y diye tuşlar var. xbox mı bu.