severmısın bılmıyorum ama fut esportsun var bı bak1000-1500tl arasında bir bütçem var düzgün kolej ceketi arıyorum varsa atarsanız sevinirim
erkek misiniz kızmı ayrıca renk sorun olurmu?1000-1500tl arasında bir bütçem var düzgün kolej ceketi arıyorum varsa atarsanız sevinirim
Erkek renk olarak gri veya krem tarzı renkler hoşuma gider biraz açık renk bir kombin yapmak istiyorumerkek misiniz kızmı ayrıca renk sorun olurmu?
Bej rengi güzelmişsevermısın bılmıyorum ama fut esportsun var bı bak
evet benımde hosuma gıdıyorErkek renk olarak gri veya krem tarzı renkler hoşuma gider biraz açık renk bir kombin yapmak istiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bej rengi güzelmiş
Başka yok mu hocam önerebiliceğinizal gec hocam2024 FUT Esports Kolej Ceketi
2024 FUT Esports Kolej CeketiÜrün slim fit veya oversize değildir.Yüksek kalite ve yüksek gramajlı pamuklu kumaştan üretilmiştir.Kuru temizleme veya düşük derece renkliler ile yıkama tavsiye edilir.Ürün dukstil tarafından dizayn edilmiştir.Teslimat süresi 7 iş günüdür.shop.futesports.gg
hocam ithal giyimcilere bakabilirsiniz oralarda güzel şeyler vardır. ya da defactoda da bazen güzel ceketler bulunuyor.Başka yok mu hocam önerebiliceğiniz
Defactoda güzel yok hocam yahocam ithal giyimcilere bakabilirsiniz oralarda güzel şeyler vardır. ya da defactoda da bazen güzel ceketler bulunuyor.
basket takımlarının bazen geliyor diye biliyorum hocam, onun haricinde eğer semtinizde var ise ithal giyimcilere bakın. oranın ürünleri genelde güzel ve kaliteli oluyor. 3 sene önce pantolon aldım yan sanayi zara markası ve halen giyiyorum, keza yine 3 sene önce yazlık bir takım aldım yine giyiyorum. gayet kaliteli çıktı kumaşı falan.Defactoda güzel yok hocam ya
Dediğiniz gibi bakmaktan başka çarem yok galiba sağolun teşekkür ederimbasket takımlarının bazen geliyor diye biliyorum hocam, onun haricinde eğer semtinizde var ise ithal giyimcilere bakın. oranın ürünleri genelde güzel ve kaliteli oluyor. 3 sene önce pantolon aldım yan sanayi zara markası ve halen giyiyorum, keza yine 3 sene önce yazlık bir takım aldım yine giyiyorum. gayet kaliteli çıktı kumaşı falan.
İnternetten alımlarda her zaman ya bir boy büyük beden verin ya da civarınızda mağazası varsa mağazadan alın. Lisedeyken arkadaşım 4 sweatshirt'e 100 lira gibi bir para vermişti. Kendisine aldığı kıyafetler kardeşlerine oldu.Dediğiniz gibi bakmaktan başka çarem yok galiba sağolun teşekkür ederim