D denizket 80+ Katılım 16 Eylül 2022 Mesajlar 7 Reaksiyon skoru 3 29 Eylül 2022 #1 Merhaba arkadaşlar eve koltuk ayakları alacağım nereden temin edilir bilmiyorum bilgisi olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim
Merhaba arkadaşlar eve koltuk ayakları alacağım nereden temin edilir bilmiyorum bilgisi olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim
Suwariba 80+ Silver Katılım 30 Mayıs 2020 Mesajlar 2,401 Reaksiyon skoru 1,298 29 Eylül 2022 #2 koltuk satan yerler tamir ediyor olabilir ben Ankarada koltuk araştırırken yıldız büro diye bir yere gittim denemek için eski koltuğumun ayakları ve amortisörü kırılmıştı tamir ederiz demişlerdi.
koltuk satan yerler tamir ediyor olabilir ben Ankarada koltuk araştırırken yıldız büro diye bir yere gittim denemek için eski koltuğumun ayakları ve amortisörü kırılmıştı tamir ederiz demişlerdi.
A alieren11 80+ Katılım 24 Ekim 2022 Mesajlar 5 Reaksiyon skoru 1 25 Ekim 2022 #3 Arkadaşlar koltuk ayakları kullanıma bağlı kısa sürede zayıflayabiliyor benimde aynı sorun oldu yenisini almak zorunda kalmıştım
Arkadaşlar koltuk ayakları kullanıma bağlı kısa sürede zayıflayabiliyor benimde aynı sorun oldu yenisini almak zorunda kalmıştım