Neler Yeni

Kombiye elektrik gelmiyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Halil Yaşar
Merhaba dün gece elektirik birkaç defa gitti geldi iç kapidaki sartler attı ben sartleri sabah kaldırdım ve elektirik geldi ama kombinin sigortasini acmama rağmen kombiye ekran elektirik vs gelmedi assagiyi falan kontrol ettim aç kapa yaptım evde elektirik olmasina rağmen kombiye elektirik gelmiyor sizce ne olmuş olabilir? iyi günler.

innata

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Onur Erçakır
Genelde içindeki elektronik kartta sorun çıkıyor. Ön paneli açıp kartın üzerindeki şeffaf sigorta patlamış mı diye gözle muayene edebilirsin. Öyle ise kolayca ve ucuza hallolur. Değilse kart değişimi gerekebilir. Birkaç bin lira fiyatı var. Çarpılmadan dikkat et. En kötü servis çağır mecbur.

Filozof Balina

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Erdem
Merhaba dün gece elektirik birkaç defa gitti geldi iç kapidaki sartler attı ben sartleri sabah kaldırdım ve elektirik geldi ama kombinin sigortasini acmama rağmen kombiye ekran elektirik vs gelmedi assagiyi falan kontrol ettim aç kapa yaptım evde elektirik olmasina rağmen kombiye elektirik gelmiyor sizce ne olmuş olabilir? iyi günler.
Hocam bence servis çağırın kombi arızası gibi duruyor. Resetleme de olmuyorsa kombinin kartta sıkıntı vardır.

Top Bottom