Komik bulduğum bir olay yaşadım

Yumurtalı Tavuk

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
1,091
Arkadaşlar Bilenler bilin Kısa süre önce beni reddeden bir kız vardı neyse İnstagram engelliyim onda benim Instagramda yan hesaplarım mevcut bayağı neyse bir kaç tanesinden ona istek attım hepsini kabul etmiş üstüne hepsine geri takip isteği atmış ve hatta bir hesabıma ilişki durumunu sormuş gül gül öldüm biraz eğleniyim diye yazdım bildiğin normal tanışıyor ya hayır öyle bir komik olay yaşadım siz ne düşünüyorsunuz.

Not: Kız kültürsüz hayatında hiç kitap okumamış Çocuksu kısa boylu güzel olmayan Japon terimi ile TsunDere tipli bir kız Beni red etmesine sevildim hatta :D Üzülmedim yani.

Arkadaşlar Bilenler bilin Kısa süre önce beni reddeden bir kız vardı neyse İnstagram engelliyim onda benim Instagramda yan hesaplarım mevcut bayağı neyse bir kaç tanesinden ona istek attım hepsini kabul etmiş üstüne hepsine geri takip isteği atmış ve hatta bir hesabıma ilişki durumunu sormuş gül gül öldüm biraz eğleniyim diye yazdım bildiğin normal tanışıyor ya hayır öyle bir komik olay yaşadım siz ne düşünüyorsunuz.

Not: Kız kültürsüz hayatında hiç kitap okumamış Çocuksu kısa boylu güzel olmayan Japon terimi ile TsunDere tipli bir kız Beni red etmesine sevildim hatta :D Üzülmedim yani.
dostum yazın cidden a1. ekstra olarak fake hesaptan kızı kandırmışsın kedi uzanamadığı ciğere pis der hesabı red yediğin için güzel değil diyorsun garip

Reddedilmeye üzüldüysen neden ilk başta kıza teklif ediyosun senin biraz kuyruk acın var diye yorumladım

Gülmedim.

Evet yaşadığın olay aşırı komikmiş ancak kızın kültür seviyesiyle ve fiziksel özelliğiyle dalga geçip duygularıyla oynaman komik değil ama.
Duyarda iyi kasılmış heee :D görüyorumda Şaka bir yana evet haklısın onu ben arkadaşa attım sonra buraya atmak istedim ben baya güldüm gülmeyen olabilir gülen olabilir bilemem herkesin mizahı farklıdır o dalga dediğin kısım ise arkadaşa attığım için arkadaş sordu anlattım silmeye üşendim buraya atarken :V
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tamam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Reddedilmeye üzüldüysen neden ilk başta kıza teklif ediyosun senin biraz kuyruk acın var diye yorumladım
Arkadaş bana devamlı yürüyordu sinir oldum ettim öyle ondan dolayı arkadaş her saniye yürüyordu ben bunu buraya detaylı şekilde attım istersen bakabilirsin hatta olayın tamamı orada

Geçenlerde hoşlandığım kızdan red yedim deyip şimdi bunları diyorsun. Ne diye teklif ediyorsun o zaman? Yaptığın terbiyesizlikten başka bir şey değil.

Geçenlerde hoşlandığım kızdan red yedim deyip şimdi bunları diyorsun. Ne diye teklif ediyorsun o zaman? Yaptığın terbiyesizlikten başka bir şey değil.
Olayın Tamamını attım buraya bakabilirsin orada her şey açık falan filan işte.

Eğer red yemişsen bir sebebi vardır. Herkes kabul edecek diye bir şey yok. Yaptığın çok yanlış. Hiçbir kimsenin duygusuyla oynama hakkın yok. Fiziksel görünüşüyle dalga geçerek kendi karakterini belli etmişsin. Belki de karakterinden dolayı reddetmiştir?!

Eğer red yemişsen bir sebebi vardır. Herkes kabul edecek diye bir şey yok. Yaptığın çok yanlış. Hiçbir kimsenin duygusuyla oynama hakkın yok. Fiziksel görünüşüyle dalga geçerek kendi karakterini belli etmişsin. Belki de karakterinden dolayı reddetmiştir?!
Katılıyorum, arkadaş zekadan geri biraz bence.

Niye sen mükemmel falan mısın ? Kız seni reddedemez mi ? Ayrıca yaşadığın olay da komik değil.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,380
Üyeler
189,831
Son üye
asdasdasa
Geri