Bak mesela vaziyet bu herkesin tek derdi fener herkes icin tek amaç fenerbahçeyi yenmek sorunda bu zaten trabzonlu taraftarlara soruyolar gecen mac galatasaray sizi yensinmi yoksa fener sampiyonmu olsun adamlarin umrunda degil gsden 5 yemek vaziyet kötü türkiye futbolunda
kafamı yastığa rahat koycam hakem çok taraflıydı rakip takım defansını istese 3 4 defa atabilirdi batshuayinin pozisyonu net penaltıydı 5 dakika sonra gösterdiler pozisyon tekrarını oosterwelde kart istedi diye sarı kart gördü maçta gelmissin rahat koycak mısın diyosun ne diyim yani onu geçtim dediğin samet pozisyonu için fenerbahçe açıklama yaptı tekrar oynayabiliriz diye haberin olsun
90 dakika ıkına ıkına bulamadığı golü son dakika penaltıyla bulması ah fener ag pozisyon net penaltı idi ama ey forum sakinleri cidden sormak istediğim tek bir srou var haftalar önce samet akaydinın pozisyonuna penaltı vermeyen hakem bu pozisyona penaltı verdi kafanızı yastığa rahat koyabilecekmisiniz???
90 dakika ıkına ıkına bulamadığı golü son dakika penaltıyla bulması ah fener ag pozisyon net penaltı idi ama ey forum sakinleri cidden sormak istediğim tek bir srou var haftalar önce samet akaydinın pozisyonuna penaltı vermeyen hakem bu pozisyona penaltı verdi kafanızı yastığa rahat koyabilecekmisiniz???
Tek bir şey soylicem sana tamer gelip fenerin oldugu lig diyosun
Galatasaray için en büyük maç ne fener maçı
Beşiktaş için en büyük maç fenerbahçe
Trabzon için en büyük maç yine fenerbahçe
Anadolu takimlari feneri yenmek dışında birsey dusunmuyo bu aksamki mac oncesi basaksehirli futbolculara taraftar ziyarete gitmis baklava götürmüşler anadolu takimlari mac sonu aciklamalarinda herseyi belli ediyo yillardir lig fenerin üstüne dönuyö sen gelmis burda fenerin oldugu lig diyosun biraz objektif ol rica ediyorum
Sadece tek bir pozisyonda kalma tamer bu sezon ve önceki sezon galatasaraya haksiz verilen bi ton pozisyon gosteririm sana halen gelmis burda samet diyosun gözün herşeyi görsün
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu galatasaraylilar objektif olsun gelsin canimi yesin sabaha kadar konuşurum adamla ama objektif olmayinca çekilmiyosunuz
Tek bir şey soylicem sana tamer gelip fenerin oldugu lig diyosun
Galatasaray için en büyük maç ne fener maçı
Beşiktaş için en büyük maç fenerbahçe
Trabzon için en büyük maç yine fenerbahçe
Anadolu takimlari feneri yenmek dışında birsey dusunmuyo bu aksamki mac oncesi basaksehirli futbolculara taraftar ziyarete gitmis baklava götürmüşler anadolu takimlari mac sonu aciklamalarinda herseyi belli ediyo yillardir lig fenerin üstüne dönuyö sen gelmis burda fenerin oldugu lig diyosun biraz objektif ol rica ediyorum
Ben kendi takimima oynarim oynasam ama oynamiyorum rakibe oynasam moralim bozulur yani niye oyniyimki
Ne zamandir besiktas trabzon fener macini kovalar olmus haberim yok reis fener büyük takım ona lafim zaten yok lakin yapilanlara bak su pozisyon penaltidir benim bugunki macla ilgili bir yorumum yok yendiniz tamam benim tek soyleigim sey ayni hakem birisi sametin pozisyonu 50 ye yakin yorumcu penalti verirken bu hakem vermedi simdimi hakemlik görevini yapmak aklina geldi bu adamin
Sadece tek bir pozisyonda kalma tamer bu sezon ve önceki sezon galatasaraya haksiz verilen bi ton pozisyon gosteririm sana halen gelmis burda samet diyosun gözün herşeyi görsün
Bu galatasaraylilar objektif olsun gelsin canimi yesin sabaha kadar konuşurum adamla ama objektif olmayinca çekilmiyosunuz
Belki maçı degistirecek bi hamle değil ama ferdiyle uzaktan yakindan ilgisi olmayan bi adamada faul verdiler gozumle gordum yani aklima gelen en net pozisyonu soyluyorum sadece
Ne zamandir besiktas trabzon fener macini kovalar olmus haberim yok reis fener büyük takım ona lafim zaten yok lakin yapilanlara bak su pozisyon penaltidir benim bugunki macla ilgili bir yorumum yok yendiniz tamam benim tek soyleigim sey ayni hakem birisi sametin pozisyonu 50 ye yakin yorumcu penalti verirken bu hakem vermedi simdimi hakemlik görevini yapmak aklina geldi bu adamin