Komşum Horoz Besliyor Nasıl Şikayet Etmeliyim

Zehirlemek suç yani önermem böyle bişey için cinnet geçirmek saçma ama gerçekten böyle şeylerden bende rahatsız oluyorum maalesef'ki bir Avrupa ya da Amerika Değiliz.
Uyardığımızda laubali bir ağızla konuşması, kendini öğretmen diye farklı bir varlık gibi görmesi, artık burnuma kadar getirdi. Onun yaptığı da suç ve belediye harhangi eylemde bulunmuyorsa zehirlerim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

polisi ara direk işlem yapıyolar
Bu sabah videosu ile cimere gönderceğim. Polis de ilgileniyorsa pazartesi onu da ararım. Teşekkürler bilgi için.

Asılsız'sa yada horoz'un sahibi yalanlarsa dava açılma ihtimali var değmez bence.
Sağlam avukatlarla çalışıyoruz, videolu kanıtları da kameradan alırım. Her türlü zehirlemediğim sürece zararlı olan o olacak inş.

Uyardığımızda laubali bir ağızla konuşması, kendini öğretmen diye farklı bir varlık gibi görmesi, artık burnuma kadar getirdi. Onun yaptığı da suç ve belediye harhangi eylemde bulunmuyorsa zehirlerim.

Bu sabah videosu ile cimere gönderceğim. Polis de ilgileniyorsa pazartesi onu da ararım. Teşekkürler bilgi için.
153'ü ara

horoz beslemek yasak mıydı la

Sağlam avukatlarla çalışıyoruz, videolu kanıtları da kameradan alırım. Her türlü zehirlemediğim sürece zararlı olan o olacak inş.
O zaman cimer'e gönder 153'üde ara polis'ide ara vali'ye git çözümler bu kadar.

horoz beslemek yasak mıydı la
Ooo Bixicim Naber Bende Khontkar:D

Her türlü kümes hayvanı kesinlikle yasak. Yasal olarak haklıyım.

Aklıma girdi hepsini not ediyorum sırayla çözüm bulana kadar deneyeceğim teşekkürler.
Eyvallah Umarım Çözüm Bulursun Bol Şanslar.

knk polisi alarsan işlem yapıyo ben sırf akşam inşahat yapıyolar diye ardadım inşahatı durdurdular ara polisi yüksek ses şikayeti de zaten evde tavuk beslemek yasak

Rahatsız olduğunuz kısmı anlamadım çok mu ötüyor horoz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,509
Üyeler
183,847
Son üye
bexonway
Geri