GirayHan
80+ Platinum
konuya ve açtığın konuya bunu yazmamışsın emmoğlu.Haberi var emmioglu sadeçe pingi cok cıkarmı diye yazdım
konuya ve açtığın konuya bunu yazmamışsın emmoğlu.Haberi var emmioglu sadeçe pingi cok cıkarmı diye yazdım
o zaman kullan agaKendisi şifreyi verdi ben sadeçe cok pingi cıkaemı diye düşünüyorum
adam buna gıcık olup haberim yoktu diye dava açıyormuş birde hadi ispatla ispatlayabilirsen.o zaman kullan aga
Kullanıcam işten cıkıyım 1-2 gün sonra modem alırım olmadıo zaman kullan aga
sizde ortak olup paketi düşükse yükseltebilirsiniz mesela 50 mbps ise atın bi 100 150 tl onu 100 edinArkadaşlar kulanırken yakalandım 2 yıl hapis yedim görüşürüz
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kullanıcam işten cıkıyım 1-2 gün sonra modem alırım olmadı
Adamı verdiğine pişman etme sendeVerdiğine pişman olurmu diye düşünüyorum
Kendisi şifreyi verdi kanka ben sadeçe cok pingi cıkarmı diye açtım
bi kod girmen gerek modem arayüzüne valısır oyledaha bağlanmadık bile reis
Modem alsak takınca calışırmı acaba yoksa kurulum işi icin türk telekomdan adam cağırmak zorundamıyız
Ya reis arada modem kırılıyo evde 1-2 gün takılıyorım onun internetinde ama canlı derslerim var onunla valoda giriyorum valla şikayet etmez inşallahsizde ortak olup paketi düşükse yükseltebilirsiniz mesela 50 mbps ise atın bi 100 150 tl onu 100 edin
Kanka modem alınca kurmayı bilmiyom cok para kitlerler kesin diye düşündüm amane saçma konu bu la. Evinde internet var modem kırıldığı için komşunun internetine bağlanmak için usb wifi almayı düşünüyorsun??? Bu arada da modem kırık olduğu için kullanmadığın interneti ödemeye devam edeceksin
şikayet derken izin almadın mı adamdan zaten şifreyi evine gece 4de girip gizlicemi aldın naptınYa reis arada modem kırılıyo evde 1-2 gün takılıyorım onun internetinde ama canlı derslerim var onunla valoda giriyorum valla şikayet etmez inşallah
Kanka modem alınca kurmayı bilmiyom cok para kitlerler kesin diye düşündüm ama
Canlı derse girçem dedim fotoğrafını cekip atmış ben sadeçe telefona girmesini istemiştim şimdi o fotodan pc ye girsem nolur diye düşünüyorumşikayet derken izin almadın mı adamdan zaten şifreyi evine gece 4de girip gizlicemi aldın naptın
Valla istedim verdi kali mali bir şey yapmadık emmioglukali linux ile kırılmayacak wifi ağı yok bu arada
umarım arkadaş kali linux dendiğinde o ne diyenlerdendir