bu basit bir play store uygulaması ile olacak iş değil mümkünse linux tercih edin.
air crack vb wifi şifre kırmaya yardımcı olacak birkaç program vardı
brute force yöntemi olabilir linux aracılığı ile tabi bu büyük veri değerine sahip büyük world listler gerektirir bu şifrenin uzunluğuna ve içerdiği karakter çeşitine göre değişiklik gösterir
ortalama bir world list en sağlam 100 gb olmalı garanti olması için ve bu 100 gb lık dosyayı sisteminizin kalitesine bağlı olarak en az 3 4 gün içerisinde tamamını denemiş olabilirsiniz ama bu yöntem %100 geçerli değil world list içerisinde doğru şifre olmaya da bilir
bu yüzden linux aircrack-ng kullanın
bu sistem biraz daha zorlayıcı ama çalışma ihtimali daha yüksektir ;
hedef ağda bulunan bir kullanıcıyı anlık olarak ağdan atıp geri sokuyoruz bu esnada wifi alıcımız monitör modda bu paketi izliyor ve .cap dosyası ortaya çıkıyor (tekte bu .cap dosyasını alamayabilirsin ben de denedim net bir sonuca ulaşamadım ama genelde işe yarıyor yani bunun için sağlam wifi alıcısına sahip olman daha iyi olacaktır.) bu .cap dosyası ve wordlisti bir araya getirip kodu çözme işlemini başlatıyoruz şansın varsa kısa sürede çözülür yoksa sonuna kadar beklersin.
bunların bi benzeri wifite fern ve reaver gibi yazılımlar var ama bu dedğim 2 örnek bulabileceğin en sağlam 2 örnektir dilersen farklı arayışlara da girişebilirsin.
tabii ki herşeyden önce KUL HAKKINI göze alman gerekir hocam.