Neler Yeni

Komutan Logar aslında Cem Yilmaz

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

samurai23

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
Toprak Beydemir
iyi akşamlar forumdaki herkesin arog izlediğini ve sevdiğini varsayıyorum başlıktada yazdığı gibi size uzun süredir film ile ilgili çoğu kişinin merak edip bilmediği bir şey açıklamak istiyorum komutan logarı oynayan kişi aslında Cem yılmazdır evet öyle filmde 2 rolü var Cem Yılmaz’ın yani komutan logarı oynadığı için 2 tane oluyor Arif ve komutan logar aynı kişi yani Cem Yılmaz aynı anda 2 tane rolü oynuyor Arif ve komutan logar böylelikle 2 tane karakteri aynı kişi canlandırmış oluyor

baid

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,391
İsim
berk
Hadi canım. Ben ikizi sanıyordum.

HoYeon Jung

80+ Gold
iyi akşamlar forumdaki herkesin arog izlediğini ve sevdiğini varsayıyorum başlıktada yazdığı gibi size uzun süredir film ile ilgili çoğu kişinin merak edip bilmediği bir şey açıklamak istiyorum komutan logarı oynayan kişi aslında Cem yılmazdır evet öyle filmde 2 rolü var Cem Yılmaz’ın yani komutan logarı oynadığı için 2 tane oluyor Arif ve komutan logar aynı kişi yani Cem Yılmaz aynı anda 2 tane rolü oynuyor Arif ve komutan logar böylelikle 2 tane karakteri aynı kişi canlandırmış oluyor
Allah Allah, bak sen şu işe. Bende şu karantina döneminde evde oturdum bir güzel, diyordum ki AROG'daki Komutan Logar, Cem Yılmaz mı değil mi?

Doğukan[Neixtro]

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
374
İsim
Doğukan Muçe
Yo ben oynuyordum sallama kardeşim.

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,046
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret