Neler Yeni

Konsol Ve Bi̇lgi̇sayar Arasinda Kalanlar Buraya!!!

priwchu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
789
İsim
ozan canbaşal
arkadaşlar size bütün tecrübelerimi aktarıcam.öncelikle gayet güzel bir bilgisayarım vardo.istedigim her oyunu oynayabiliyordum.ama hep içimde xbox almak vardo.sonra gittim aldım fakat akljmda hep abi klavyeyi mouseyi takarım oynarım düşüncesi vardı.arkadaşlar hayır,olmuyor yapmayın:)sonra kıvrandım ettim gine pc aldım.arkadaşlar,tecrübe konuşuyor.yapmayın.

selamlargençler

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
768
İsim
:(
Pc varken kimsenin konsol isteyeceğini sanmıyorum

Mert

80+ Silver
Ben de tersini düşünüyorum. Bir süredir Xbox kullanıyorum, sonrasında PC geçince neden oyunlardan soğuduğumu hatırladım. FPS, sıcaklık, fan sesi, anlamsız hataların hepsi konsol ile hayatınızdan çıkıyor. Nasip olursa iyi bir bilgisayar toplamayı düşünüyorum ancak mevcut oyun konsolumu da satmayacağım.

thepublicman

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,346
İsim
Kadir
Bu biraz alışkanlık ve oynadığın oyun türüne göre değişiyor. Mesela ben FPS ve TPS oyunları konsolda oynayamam alışkınım mouse ile oynamaya kimisi de tam tersi gamepad ile oynamaya öyle alışmış ki klavye mouse ile oynayamıyor.
Bir de bizim gibi ülkelerde malum oyun fiyatları var konsolda game pass hariç tutuyorum oyunlar gelir düzeyine göre çok pahalı steam epic games ve free to play açısından bilgisayar daha zengin avantajlar sunuyor fiyat konusunda. Bazı oyunlarda konsolda klavye ve mouse desteği gelmişti. Bir de bilgisayar daha çok yönlü işini de yap oyununu da oyna video da izle vs.

toma_06

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
924
İsim
Efe
arkadaşlar size bütün tecrübelerimi aktarıcam.öncelikle gayet güzel bir bilgisayarım vardo.istedigim her oyunu oynayabiliyordum.ama hep içimde xbox almak vardo.sonra gittim aldım fakat akljmda hep abi klavyeyi mouseyi takarım oynarım düşüncesi vardı.arkadaşlar hayır,olmuyor yapmayın:)sonra kıvrandım ettim gine pc aldım.arkadaşlar,tecrübe konuşuyor.yapmayın.
bence hem konsol hem pc olmalı, ama Türkiye şartları işte.

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,967
İsim
tümen dağ
alışkanlık ile alakalı olabilir mi

Tre-x

80+ Silver
Sana göre PC daha zevkli başkasına göre konsol yok PC deki zevk hiçbir şeyde yok falan yalan zevkler tartışılmaz

Dolar

80+ Silver
Benim arkadaşın PS4 var dedim ki ver bi yarım saat oynayayım kontrollere falan hiç alışamadım 5 dk sonra geri verdim kolu.

Alfha13

80+ Silver
PC alıp hem klavye-mouse hem de gamepad'le oynamak(y)

Opehlia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
228
İsim
deniz asik
Bende ikisi de var, story tarz oyunları büyük ekranda hd oynamanın zevkini değişmem hiçbir şeye. Ama online oyunlarda PC öndedir her zaman. Ve PS 4'te bazı oyunlara klavye ve mouse takılıyor Fortnite gibi.

priwchu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
789
İsim
ozan canbaşal
Bende ikisi de var, story tarz oyunları büyük ekranda hd oynamanın zevkini değişmem hiçbir şeye. Ama online oyunlarda PC öndedir her zaman. Ve PS 4'te bazı oyunlara klavye ve mouse takılıyor Fortnite gibi.
PC alıp hem klavye-mouse hem de gamepad'le oynamak(y)
Benim arkadaşın PS4 var dedim ki ver bi yarım saat oynayayım kontrollere falan hiç alışamadım 5 dk sonra geri verdim kolu.
alışkanlık ile alakalı olabilir mi
Sana göre PC daha zevkli başkasına göre konsol yok PC deki zevk hiçbir şeyde yok falan yalan zevkler tartışılmaz
vay be krala bak sağlam tecrübeli adam
eyvallah reis
herkese teşkkürler sadece tecrübelerimi aktardım.şimdi yeni biilgisayar adlım r52600 rx 570 nitro plus.sistemde birtek ssd eksik onuda ilerde alıcam.

Top Bottom