Belirli dönemler’de indirimler oluyor oyunları düşük fiyatlara alması mümkün oto aim kapata bilir ve belirli oyunlarda klavye mouse takıla biliyoroyun fiyatları çok pahalı onun yerine 1650 super PC diz oyun oyna konsolda aim almak zor olduğundan çoğu kişi oto aim açıyor tek yapman gereken ateş etme tuşuna basmak oluyor buda bana göre hiç eğlenceli değil en azından PC de bir sürü gamepass servisleri var aylık az bi ücret ödeyip çoğu oyundan faydalanıyosun veya korsanda indirebiliyosun bu etik değil yalnız istersen yapabiliyosun yani
Pcde olan gamepass ve ea play xbox da da var. Korsana karşıyım ve bana göre Xbox un daha fazla avantajı olduğu için Xbox alacağım sanırımoyun fiyatları çok pahalı onun yerine 1650 super PC diz oyun oyna konsolda aim almak zor olduğundan çoğu kişi oto aim açıyor tek yapman gereken ateş etme tuşuna basmak oluyor buda bana göre hiç eğlenceli değil en azından PC de bir sürü gamepass servisleri var aylık az bi ücret ödeyip çoğu oyundan faydalanıyosun veya korsanda indirebiliyosun bu etik değil yalnız istersen yapabiliyosun yani
Kardeşim önceden konsol oyuncusuydum. Pc yoktu ve çok keyifli geliyordu. Ancak sonra yeni nesil konsolları almaktansa PC aldım. Uzun bir süre PC kullandım ve konsala ellemedim. Uzun sürenin ardından konsala geçince eski tadını vermedi. Eğer hiç oynamadıysan konsolda denemeni tavsiye ederim. Hemen satın alma. Pişman olabilirsin. (performanstan dolayı değil. Kullanış açısından) Eğer beğenirsen ve hoşuna giderse alabilirsin.Konsolda oyun oynamak sıkar mı? Fps oyunlarda aim almak çok mu zor? Ve son olarak 4300TLye Konsol(üstüne para artıyor ea access, oyun falan alacağım) yoksa PC almak mı?
Özel oyunlar pc ye cikcak yakında benve israf oluro zaman al bence hıkayelı oyunları ps de oynarsın rekabetcı PC de ps oynamak baya rahat ama oyunların fıyatları
Pcm var ama haftada 1-2 kez oynayabiliyorum (evde ortak kullandığımız için). Bu yüzden yeni bir PC alıp almamak arasında kaldım.PlayStation 4 kullanıcısı olarak yazıyorum PC şart bro
Özel oyunlar benim için hiç önemli değil. Bir oyuna 400tl verecek durumum olsa hem pc hem konsol alırım.Özel oyunlar PC ye cikcak yakında benve israf olur
Çok iyi konusamasam da anlıyorum İngilizce denKonsol da türkçe yama yok en önemlisi