Neler Yeni

Konsolda oyun oynanır mı (keyifli mi)

Ruth

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
116
İsim
Kuzey
İlk başta biraz zorlaya bilir alışıyorsun rainbow cod falan oynuyorum zorlamıyor
Arkadaşın dediği doğru spıderman falan özel oyunları oynamak çok zevkli senin tercihin ama pişman olmazsın

VitoScaletta

80+ Gold
oyun fiyatları çok pahalı onun yerine 1650 super pc diz oyun oyna konsolda aim almak zor olduğundan çoğu kişi oto aim açıyor tek yapman gereken ateş etme tuşuna basmak oluyor buda bana göre hiç eğlenceli değil en azından pc de bir sürü gamepass servisleri var aylık az bi ücret ödeyip çoğu oyundan faydalanıyosun veya korsanda indirebiliyosun bu etik değil yalnız istersen yapabiliyosun yani

Ruth

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
116
İsim
Kuzey
oyun fiyatları çok pahalı onun yerine 1650 super PC diz oyun oyna konsolda aim almak zor olduğundan çoğu kişi oto aim açıyor tek yapman gereken ateş etme tuşuna basmak oluyor buda bana göre hiç eğlenceli değil en azından PC de bir sürü gamepass servisleri var aylık az bi ücret ödeyip çoğu oyundan faydalanıyosun veya korsanda indirebiliyosun bu etik değil yalnız istersen yapabiliyosun yani
Belirli dönemler’de indirimler oluyor oyunları düşük fiyatlara alması mümkün oto aim kapata bilir ve belirli oyunlarda klavye mouse takıla biliyor

ghrian

80+ Bronze
oyun fiyatları çok pahalı onun yerine 1650 super PC diz oyun oyna konsolda aim almak zor olduğundan çoğu kişi oto aim açıyor tek yapman gereken ateş etme tuşuna basmak oluyor buda bana göre hiç eğlenceli değil en azından PC de bir sürü gamepass servisleri var aylık az bi ücret ödeyip çoğu oyundan faydalanıyosun veya korsanda indirebiliyosun bu etik değil yalnız istersen yapabiliyosun yani
Pcde olan gamepass ve ea play xbox da da var. Korsana karşıyım ve bana göre Xbox un daha fazla avantajı olduğu için Xbox alacağım sanırım

Heath Ledger

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,657
İsim
Heath Ledger
Konsolda oyun oynamak sıkar mı? Fps oyunlarda aim almak çok mu zor? Ve son olarak 4300TLye Konsol(üstüne para artıyor ea access, oyun falan alacağım) yoksa PC almak mı?
Kardeşim önceden konsol oyuncusuydum. Pc yoktu ve çok keyifli geliyordu. Ancak sonra yeni nesil konsolları almaktansa PC aldım. Uzun bir süre PC kullandım ve konsala ellemedim. Uzun sürenin ardından konsala geçince eski tadını vermedi. Eğer hiç oynamadıysan konsolda denemeni tavsiye ederim. Hemen satın alma. Pişman olabilirsin. (performanstan dolayı değil. Kullanış açısından) Eğer beğenirsen ve hoşuna giderse alabilirsin.

Balkız

80+ Gold
En İyi Cevap
5
Kesinlike keyifli.
Alıştıktan sonra doom gibi hızlı fps oyunlarını da oynarsın.
Exclusive oyunlarla işin yoksa XBOX al. Her ay gamepass alırsın. Istersen EA access de alırsın.
Ps alirsan da oyunlar çok pahalı diye düşünme. Ps'de en fazla para verdiğim oyun RDR2. Special edition'i 135TL ye aldım.

Reverse Flash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
944
İsim
Enes
Konsol alıştığın zaman çok güzel. Oyun oynamakda zor falan değil. Fortnite-BF1 Online falan oynuyorduk yani alışınca çok daha keyifli oluyor hatta.

ghrian

80+ Bronze

Emre123a

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,318
İsim
Emre
Konsol da türkçe yama yok en önemlisi

Beter Ali

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,424
İsim
Mert Can Kopal
yaklaşık 6 yıldır kullanıyorum gayet keyifli gow spiderman cod aşırı eğlenceli ama sen bilirsin
ayrıca ps4 al alacaksan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,012
Üyeler
166,135
Son üye
impectusxo
Top Bottom