COMANDANTE
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 5
- Reaksiyon skoru
- 4,283
Padişahlıkla arasında ben bir fark göremiyorum valla ne derse oluyor .sanki padişahlığa döndük damadı bakan yapmak nedir
Padişahlıkla arasında ben bir fark göremiyorum valla ne derse oluyor .sanki padişahlığa döndük damadı bakan yapmak nedir
Çünkü muhalefet muhalefet değilkiPadişahlıktan ben bir fark göremiyorum valla ne derse oluyor .
tabii ki de muhalefetin de baştakilerden bir farkı yok aynı suyun farklı rengi .Çünkü muhalefet muhalefet değilki
Reis sen ne bekliyordun kiKonuyu çok da uzatmaya gerek yok, hani Covid-19 bahanesiyle batmakta olan ekonomiyi bi nebze rahatlatmak için gelen ekstra gümrük vergileri vardı. Konsoldaki %10 gümrük + %18 KDV + % 20 ÖTV vergileri varken bu vergi oranını %50 gümrük + %18 KDV + % 20 ÖTV haline getirmiş bir vergi artışından bahsediyorum. Euro'nun 9 olması ve bu verginin indirime bile gitmemesi ile Türk oyun sektörüne devasa bi darbe vuruldu bence.
500 Euro (4500TL) den gümrüğe gelen ürüne: % 50 gümrük 2250TL, 2250TL + 4500TL ye % 18 KDV 1215TL, 6750TL + 1215TL ye %20 ÖTV 1593TL, TOPLAM: 9558TL.
Tabi bi de buna %5-10 arası satanın gider+kar payı da eklenecek. Uyanır uyanmaz bu hesaplamayı yaptım o yüzden hata olabilir belki.
Bu habere benim gibi sevinenler var mıdır merak ediyorum; üzülenlere ise üzülmemesi gerektiğini söylüyorum, bunun daha başlangıç olduğunu bilmeleri lazım.
Microsoft, BETHESDA'yı SATIN ALDI! 7.5 Milyar Dolar!