K-pop yüzünden ve bir kız yüzünden fazla ruj sürüyor dedim diye en yakın arkadaşımı kaybettim boşver böyle küçük şeyler küsecek insanları boşver çok sorun çıkartırlarÖncelikle merhaba arkadaşlar gününüz güzel geçme dileğiyle, 2 Hafta önce arkadaşımla konuşurken PC toplayacıgımı bildirdim ama maddi yönden sıkıntı çektiğimi ve tavsiye söylemesini istedim. Bana bi kaç seçenek sundu sonra işlemci hakkında benim 2 işlemcim var dedi bi bakıyım nasıl bişiymiş haber ederim dedi, Bende tabi olur dedim valla çok kötü bile olsa kullanabilirim dedim. Tam 1 haftadır telefonlarımı açmıyor arkadaşlar aslında ona müjde vermek için telefon açmıştım PC toplamak için gereken parayı buldum diyecektim... Arkadaş açmıyor wp'den de yazdım. Instragramı falan da yok
HaklısınK-pop yüzünden ve bir kız yüzünden fazla ruj sürüyor dedim diye en yakın arkadaşımı kaybettim boşver böyle küçük şeyler küsecek insanları boşver çok sorun çıkartırlar
Çok teşekkür ederimBence çok fazla kafaya takmamanı öneririm zaten güzel kalpli arkadaşlarda yorumlarını belirtmişler. Eğer bir bilgisayar parçası için senin telefonlarını açmayıp, seninle muhattap olmuyorsa, o arkadaşın değildir zaten. Büyük ihtimalle ilk başta veririm ben sana fazladan var demiştir. Sonrasında vermek istemeyip sana bunu söyleyememiştir bence. (Bu benim düşüncem kimsenin günahını tabii ki almak istemem başka özel durumlarda olabilir.) Ki böyle bile olsa gerçekten arkadaşın olsaydı bunu sana güzel bir şekilde ifade edip açıklardı. Bu yüzden o tatlı canını sıkma sakın. İleride çok daha güzel arkadaşlıklar bulup uzun süreler dost kalabilirsin Birde sistem alıcaksan veya aldıysan şimdiden hayırlı olsun, nice mutlu, güzel ve keyifli vakitler geçirmen dileğiyle...
Salla kankam bırak dönekmiş sen hangi pc yi kaça alcanÖncelikle merhaba arkadaşlar gününüz güzel geçme dileğiyle, 2 Hafta önce arkadaşımla konuşurken PC toplayacıgımı bildirdim ama maddi yönden sıkıntı çektiğimi ve tavsiye söylemesini istedim. Bana bi kaç seçenek sundu sonra işlemci hakkında benim 2 işlemcim var dedi bi bakıyım nasıl bişiymiş haber ederim dedi, Bende tabi olur dedim valla çok kötü bile olsa kullanabilirim dedim. Tam 1 haftadır telefonlarımı açmıyor arkadaşlar aslında ona müjde vermek için telefon açmıştım PC toplamak için gereken parayı buldum diyecektim... Arkadaş açmıyor wp'den de yazdım. Instragramı falan da yok
Bu imzadaki sistemi aldım 4 bine. Kargoya bugün veriliyormuşSalla kankam bırak dönekmiş sen hangi PC yi kaça alcan
Tabi bunun ssdi si kasa ve psusuda içinde fiyatınBu imzadaki sistemi aldım 4 bine. Kargoya bugün veriliyormuş
Rica ederim ne demek her daim yapabileceğim konularda yardım etmeye, fikir vermeye çalışırım. Sen sıkma o güzel canınıHaklısın
Mesaj otomatik birleştirildi:
Çok teşekkür ederim