Neler Yeni

(KONU GÜNCELLENDİ) Yoklama kağıdını yırtıp attım ne yapmalıyım

hakanoncul9

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,103
İsim
Hakan Öncül
Instagram
hakanoncul9
Steam
https://s.team/p/cnrp-vkvb/KJTNGHKW
Twitter
hakanoncul9
Discord
https://discord.gg/w4BaEHcVg3
kendine bi çeki düzen vermelisin bence

Muhammed100192

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
461
İsim
Muhammed
Yırtıp attım ve kayboldu dedim müdür git bul dedi bende tamam dedim şuan arıyomuş gibi yapıyorum ne yapmalıyım
Disiplin sınırında isen haketmişsindir , ozaman daha çok okula gitseydin ya da özel izin alsaydın , ve şimdi de hakettiğin bir şey için devlet malına zarar veriyorsun kesin havalı gözükmek için yapmışsındır ama şimdi sonrasını düşünüp pişman olmuşsundur okuldan atsalar da haklılar ama inşallah en az zararla kurtulursun

Saian SS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
440
İsim
Mehmet
yırtman çok yanlış ama yanlış hatırlıyo olabilirim baya bi zaman geçti benim zamanımda yoklama kağıdı basit bi kağıttı yanlışlık olduğu zaman müdür yardımıcısı yerine yenisini verirdi

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
Ben lisedeyken aynısını yapan bir arkadaşa 3 gün uzaklaştırma verip, disiplin suçu olarak siciline işlemişlerdi. Yıl 2006 falan.

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey

PixDraw

80+ Bronze
Siciline işlemediği sürece sıkıntı yokta işlerlerse problem büyük. Benim zamanlarda bu kadar sıkıntı değildi de şuan epey sorun

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Sonuçları çok ciddi olabilecek bir disiplin suçudur. Sınıf defterini ellemek "resmi evrakta sahtecilik" olarak geçer ve cezası da en kötü okul değiştirmedir. Ne ile uğraştığına dikkat et derim. Bunlar basit şeyler değil.

KPSharingan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
246
İsim
Berke S
İki dakikalık anlamsız bir hareketin, bir kere basit bir disiplin suçu olarak siciline işlenmiş bile olsa ileriki hayatında birçok yerde karşına çıkıp seni üzebilir kendini düzgünce bir şekilde neden böyle saçma bir şeyi yaptığını açıklayabilirsen belki bu seferlik bir şey yapmamaları için konuşabilirsin.

Top Bottom