Konu kapandı.

Dostlar herkese selamlar, DA sistem 4 almıştım ve bu son videoyu izledikten sonra gerçekten güzel kâr getirdiğini gördüm. Benim öyle çok bir kazanç elde etme gibi bir şeyim yok ama Da Sistem 4 ile bi mining yapmak istiyorum. (En azından bu işleyişi öğrenmek için...) 5500xt ekran kartı var bilirsiniz. Ne yapmam gerekiyor. En baştan sona kadar anlatan bir yer var mıdır? Bu konu hakkında hiçbir fikrim yok. Yardımcı olursanız sevinirim. @Abdullah Hacıgül
galiba 4gb var ekran kartı eğer 4gb ise mining yapamazsınız yapsanız da zarar oluyordu galiba 6gb ve üstü ile yapılıyor

Ben olsam hiç bulaşmazdım hem kazanç garanti değil hemde ekran kartı zarar görüyor. Ama tabi gpu direk salmıyor kendini, deneyerek öğrenebilirsin.

Dostlar herkese selamlar, DA sistem 4 almıştım ve bu son videoyu izledikten sonra gerçekten güzel kâr getirdiğini gördüm. Benim öyle çok bir kazanç elde etme gibi bir şeyim yok ama Da Sistem 4 ile bi mining yapmak istiyorum. (En azından bu işleyişi öğrenmek için...) 5500xt 8gb OC ekran kartı var bilirsiniz. Ne yapmam gerekiyor. Kazılan etheriumlar nasıl TL'ye çevrilir ve banka hesabına alınır? En baştan sona kadar anlatan bir yer var mıdır? Bu konu hakkında hiçbir fikrim yok. Yardımcı olursanız sevinirim. @Abdullah Hacıgül
Tek kartla çok kar edemezsin

Geri