Neler Yeni

konu s

Askerimizin "köpek gibi götürüldüğü" iddia edilen bir foto gördüm diye belirtmene gerek yoktu senin pek iyi niyetli olmadığını düşünüyorum yıllar sonra neden merak ettin hayırdır ?
ordaki amacım halka neden böyle yaptıklarını anlatmaktı tabikide amacım kötü değil zaten kaldırdım o yazıyı

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,799
İsim
Oğuz
Uygunsuz davranış
Dostun değilim ufaklık, baban personelken böyle cahilce yorum yapman üzücü baban adına, Allah kolaylık versin kendisine. Kafamı yoracağım tiplerden değilsin emin ol 😃. Babandan intikal anıları dinleyince işin içinde olmuyorsun ama hevesini kırmayalım hadi öyle olsun. Adam akıllı yorum yapsan böyle cevap almazsın, birdahakine dikkatli olursun artık.
Discord versene kim ufaklık görelim. Sadece senin mi vatan ile ilgi haberleri bildiğini sanıyorsun artist. Hayırdır 2000 yıllık ülkücü müsün, ne boş boş triplere giriyorsun düdük. Yok onu bilmezsin, yok bunu bilmezsin diye boş yorum yapıyorsun, al en yakından örnek veriyorum sana, yine ufaklık diyerek boş yapıyorsun. Daha demin üstte vatanın en büyük savunucusu gibi döktürüyordun babam Asker diyince cahil mi oldum. Ayrıca anılar dinleyince işin içinde oluyorum demdim. Hakkari, Diyarbakır, Şırnak gibi en yoğun terör yerlerine gittim babamın mesleği yüzünden. Yani senin haberlerde hayret ederek gördüğün terör saldırılarının içinde bizzat kaldım. Sanala girip, Atatürk ppsi koyup, 3-5 haber okuyunca birşeylerden haberdar olmuş olmuyorsun. Kafasını yoracağım tiplerden değilmiş, boş teneke seni.

SerhatCC

80+ Bronze
Neyse kanka iyi günler
dostum hasta mısın nesin ben seni çözemedim 3 gündür aynı başlıkta konuşup duruyorsun bir şey bildiğin olsa bari.

2014-2016 arası Suriye Savaşının takipçisiydim, günlük haritalara kadar inceliyordum. Suriye'nin şehirlerini Anadolu'nun içi kadar iyi biliyorum anlayacağın.

bilgin olmayan konu hakkında buraya gelip "foto doğru DEĞİL her gördüğünüze inanmayın" yazıp millete akıl dağıtıyorsun ilk sayfada hala duruyor.

Sonra olayın gerçekliğini öğrenince "ben öyle demek istemedim internette her gördüğünüze inanmayın zart zurt cart curt" bişeyler anlatıyorsun.

Bilmediğini bilmemek de erdemdir, yaşın küçük belki farkında değilsin ama kendinden yersin böyle ancak

Dash Zeus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,237
İsim
Hezekiel
dostum hasta mısın nesin ben seni çözemedim 3 gündür aynı başlıkta konuşup duruyorsun bir şey bildiğin olsa bari.

2014-2016 arası Suriye Savaşının takipçisiydim, günlük haritalara kadar inceliyordum. Suriye'nin şehirlerini Anadolu'nun içi kadar iyi biliyorum anlayacağın.

bilgin olmayan konu hakkında buraya gelip "foto doğru DEĞİL her gördüğünüze inanmayın" yazıp millete akıl dağıtıyorsun ilk sayfada hala duruyor.

Sonra olayın gerçekliğini öğrenince "ben öyle demek istemedim internette her gördüğünüze inanmayın zart zurt cart curt" bişeyler anlatıyorsun.

Bilmediğini bilmemek de erdemdir, yaşın küçük belki farkında değilsin ama kendinden yersin böyle ancak
Ben bilmediğimi inkar etmedim ilk mesajı okumuşsun diğerlerine okumamışsın

Vesselam

80+ Bronze
Discord versene kim ufaklık görelim. Sadece senin mi vatan ile ilgi haberleri bildiğini sanıyorsun artist. Hayırdır 2000 yıllık ülkücü müsün, ne boş boş triplere giriyorsun düdük. Yok onu bilmezsin, yok bunu bilmezsin diye boş yorum yapıyorsun, al en yakından örnek veriyorum sana, yine ufaklık diyerek boş yapıyorsun. Daha demin üstte vatanın en büyük savunucusu gibi döktürüyordun babam Asker diyince cahil mi oldum. Ayrıca anılar dinleyince işin içinde oluyorum demdim. Hakkari, Diyarbakır, Şırnak gibi en yoğun terör yerlerine gittim babamın mesleği yüzünden. Yani senin haberlerde hayret ederek gördüğün terör saldırılarının içinde bizzat kaldım. Sanala girip, Atatürk ppsi koyup, 3-5 haber okuyunca birşeylerden haberdar olmuş olmuyorsun. Kafasını yoracağım tiplerden değilmiş, boş teneke seni.
Düscord versene mi Ahhahaa napacaksın aslan parçası küfür mü edeceksin? Ufaklığa kudurmuşsun da dön yazdığın şu mesaja tekrar bak olgun birisinin yazacağı bir cevap mı. Seni cahil yapan babanın asker olması değil, baban askerken şu konuya sığ yaklaşım şeklin. Beni tanımıyorsun, ona rağmen hala hakkımda kendi yargılarını esas alıp yorum yapıyorsun. İlla senin gibi babam asker benim işin içindeyim ben mi demek lazım? :D 3-5 haber dediğin şey hem benim hem de nesillerdir ailemim hayat felsefesi, babamla Şırnak'a gittim Nusaybin'e gittim Yüksekova'ya gittim işim içindeyim değil anlayacağın. Şu an senin sadece baban süriyede. Ailemden Süriye'de, Irak'ta olanların sayısıyla rahat bir kaç tim çıkar. Karşına çıksam içine doğru kıvrılırsın koç, o yazdıklarını sanalda olmanın cesaretiyle çocukluğuna verip uzatmıyorum. Bilgin olmayan konular hakkında fikrin de olmasın.

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,799
İsim
Oğuz
Karşına çıksam içine doğru kıvrılırsın koç, o yazdıklarını sanalda olmanın cesaretiyle çocukluğuna verip uzatmıyorum. Bilgin olmayan konular hakkında fikrin de olmasın.
Yav Allah için çıksana karşıma. Sana daha çok şey yazarım da forumdayız, ergen bebe seni. Arkadan dombra açmış artis artist gelmiş yazılar yazıyor. Lütfen çık karşıma çok merak ediyorum, bakalım kim kıvrılacak içine doğru, velet bebe seni.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,634
Üyeler
166,968
Son üye
ardxci
Top Bottom