Neler Yeni

konu s

Ardahan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
122
İsim
ArdahanFıçıcı
İşid ve 2 Türk Askeri olayı doğru mu?

olay belki doğrudur lakin Askerimizin köpek gibi götürüldüğü iddia edilen bir foto gördüm bu doğru mu?

Alıntıyı görüntüle

Askerimizin "köpek gibi götürüldüğü" iddia edilen bir foto gördüm diye belirtmene gerek yoktu senin pek iyi niyetli olmadığını düşünüyorum yıllar sonra neden merak ettin hayırdır ?

Dash Zeus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,238
İsim
Hezekiel
İddia etmediysen neden böyle yazdın?
Ben olayı araştırmayın diye yazmadım önce okuduğunu anla sonra bana laf yetiştirirsin
ben sadece bu tarz fotoğrafların videoların hepsini doğru kabul etmemiz gerektiğini
Bu tarz propagandaları örgütler halkı öfkelendirmek ve korkutmak için yapabileceklerine söylüyorum bu olay gerçekse ki anlattığınıza göre gerçek ama gerçek olmasaydı böyle bir şeyi yapması çok kolay olduğunu söyledim tekrar söylüyorum önce okuduğunu anla

Knispel

80+ Bronze
Ben olayı araştırmayın diye yazmadım önce okuduğunu anla sonra bana laf yetiştirirsin
ben sadece bu tarz fotoğrafların videoların hepsini doğru kabul etmemiz gerektiğini
Bu tarz propagandaları örgütler halkı öfkelendirmek ve korkutmak için yapabileceklerine söylüyorum bu olay gerçekse ki anlattığınıza göre gerçek ama gerçek olmasaydı böyle bir şeyi yapması çok kolay olduğunu söyledim tekrar söylüyorum önce okuduğunu anla
Asıl sen okuduğunu anlamıyorsun ben yukarıya ne yazdım? Eğer karşınıza böyle fotoğraf çıkıyorsa önce araştırın ondan sonra yazın dedim bunun yanlışlığı neresi? Ki zaten konu sahibi bunu iddia etmiyor soru sorarak cevabını almaya çalışıyor yazdıklarımda bunun cevabı niteliğinde. Bende tekrar söylüyorum okuduğunu anla.

Elessar

80+ Bronze
Arkadaş yukarıda zaten bunların hepsinden bahsetmiş sizin tavsiye vererek söylediğiniz şeyleri yukarıda yazmış hangi olaya itiraz ediyorsunuz?
Doğrusunu anlatmış tamam deyip kapatmanız gerekir konuyu.

Dash Zeus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,238
İsim
Hezekiel
Asıl sen okuduğunu anlamıyorsun ben yukarıya ne yazdım? Eğer karşınıza böyle fotoğraf çıkıyorsa önce araştırın ondan sonra yazın dedim bunun yanlışlığı neresi? Ki zaten konu sahibi bunu iddia etmiyor soru sorarak cevabını almaya çalışıyor yazdıklarımda bunun cevabı niteliğinde. Bende tekrar söylüyorum okuduğunu anla.
Bana okuduğunu anla diyorsun ama bunu kendin yapmıyorsun bundan önce ki mesaj da araştırmayın demedim ki yazdığım şeyi çevirip durma yazı orada duruyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaş yukarıda zaten bunların hepsinden bahsetmiş sizin tavsiye vererek söylediğiniz şeyleri yukarıda yazmış hangi olaya itiraz ediyorsunuz?
Doğrusunu anlatmış tamam deyip kapatmanız gerekir konuyu.
Asıl onun kapatması gerekir benim değil

Knispel

80+ Bronze
Bana okuduğunu anla diyorsun ama bunu kendin yapmıyorsun bundan önce ki mesaj da araştırmayın demedim ki yazdığım şeyi çevirip durma yazı orada duruyor

Asıl onun kapatması gerekir benim değil
Bende onu diyorum zaten araştırmayın demedin fakat ilk mesajını araştırmadan atmışsın. Bunu anlatmaya çalışıyorum neden anlamıyorsun?

Dash Zeus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,238
İsim
Hezekiel
Bende onu diyorum zaten araştırmayın demedin fakat ilk mesajını araştırmadan atmışsın. Bunu anlatmaya çalışıyorum neden anlamıyorsun?
Tamam bende aynısını söylüyorum ilk mesajı neden öyle attığımı da ya 2. Ya da 3. Mesajında açıkladım

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,809
İsim
Oğuz
Hayırdır ne yapacaksın videoyu? Terör örgütünün propoganda amaçlı çektiği normal bir videoyu paylaşmak bile suçken askerlerin şehit edildiği videoyu paylaşan, paylaşacağını ima eden kişiyi ben bizzat şikayet ederim yetkililere bilgisi olsun. Ülkede bu kadar sempatizan varken araya gider kendini de açıklayamaz kimseye. Bu tür hassas konulara bilginiz olmadan yorum yapmayın. Konuyu açan arkadaş ta 2 gün önce katılmış foruma, o pp yi koyup bu konuyu açması pek manidar olmuş.
Küçük bir aramayla video bulunuyor zaten niye böyle celallendin hayırdır ? Heryerde var zaten video. Şikayet edince tutuklayacaklar sanki. Gerçi sen de haklısın bunu yapanları bulmak yerine, videoyu paylaşanları tutuklamak daha kolaylarına gelir bu hükümetin.

Vesselam

80+ Bronze
Küçük bir aramayla video bulunuyor zaten niye böyle celallendin hayırdır ? Heryerde var zaten video. Şikayet edince tutuklayacaklar sanki. Gerçi sen de haklısın bunu yapanları bulmak yerine, videoyu paylaşanları tutuklamak daha kolaylarına gelir bu hükümetin.
Hayır mı şer mi anlarsın şimdi. Küçük bir aramayla bulunmuyor mu demişim ben süper zeka? Bir dene paylaşmayı, öğrenmiş olursun hem tutuklayıp tutuklamadıklarını. Bilgin yok fikrin var, bunu yapan örgütle harp içinde şuan ülke halihazırda. Birçok şehit verildi/veriliyor. Hatta yarın Akil Dağı savaşının yıl dönümü onu da bilmezsin sen doğal olarak. Bir göz at, "küçük bir arama" yap anlarsın sadece bu tür propaganda paylaşımı yapanların tutuklanmadığını. Hükümet ile devlet kavramını karıştıran çocuklaraa laf anlatmaya çalışıyoruz halimize bak.

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,809
İsim
Oğuz
Hayır mı şer mi anlarsın şimdi. Küçük bir aramayla bulunmuyor mu demişim ben süper zeka? Bir dene paylaşmayı, öğrenmiş olursun hem tutuklayıp tutuklamadıklarını. Bilgin yok fikrin var, bunu yapan örgütle harp içinde şuan ülke halihazırda. Birçok şehit verildi/veriliyor. Hatta yarın Akil Dağı savaşının yıl dönümü onu da bilmezsin sen doğal olarak. Bir göz at, "küçük bir arama" yap anlarsın sadece bu tür propaganda paylaşımı yapanların tutuklanmadığını. Hükümet ile devlet kavramını karıştıran çocuklaraa laf anlatmaya çalışıyoruz halimize bak.
Dostum benim babam Asker hatta şu an Suriyede, yani senden daha çok işin içindeyim boş yapıp güzel kafanı yormana gerek yok. Basit bir yoruma bile sanki 500 yıldır dağlarda savaşıyor gibi artistleniyorsun, otur oturduğun yerde.

Hükümet ile devlet kavramını karıştıran çocuklaraa laf anlatmaya çalışıyoruz halimize bak.
Hükümüt ile devlet kavramını karıştırsaydım Hükümet demezdim değil mi :)

Askerimizin "köpek gibi götürüldüğü" iddia edilen bir foto gördüm diye belirtmene gerek yoktu senin pek iyi niyetli olmadığını düşünüyorum yıllar sonra neden merak ettin hayırdır ?
emin ol ne kadar Milliyetçi olduğumu bilemezsin.
İnşallah Allah nasip ederse Asker olucam elimize bir şekilde işidli geçerse diye sordum

ki öyle diyince ne kadar rahatsız olduğumu bilemezsin sırf insanlar rahatsız olmasın diye düzelticem ki bu olayı yeni duyuyorum insanlar anlasında bu ***** hükümet hala başa geçmesin "yıllar sonra"

Vesselam

80+ Bronze
Dostum benim babam Asker hatta şu an Suriyede, yani senden daha çok işin içindeyim boş yapıp güzel kafanı yormana gerek yok. Basit bir yoruma bile sanki 500 yıldır dağlarda savaşıyor gibi artistleniyorsun, otur oturduğun yerde.

Hükümüt ile devlet kavramını karıştırsaydım Hükümet demezdim değil mi :)
Dostun değilim ufaklık, baban personelken böyle cahilce yorum yapman üzücü baban adına, Allah kolaylık versin kendisine. Kafamı yoracağım tiplerden değilsin emin ol 😃. Babandan intikal anıları dinleyince işin içinde olmuyorsun ama hevesini kırmayalım hadi öyle olsun. Adam akıllı yorum yapsan böyle cevap almazsın, birdahakine dikkatli olursun artık.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,054,507
Üyeler
167,502
Son üye
isimsiz..
Top Bottom