Neler Yeni

Konu silme olmaması ve bunun için ceza verilmesi mantıklı mı?

Zerkavizs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
yok
Instagram
@Zerkavizs
Daha yeni bir konu açtım, benim için cidden önemli, duygusal ve hassas olduğum bir konu hakkında fikir isteyecektim; fakat konu çok özele girdiği için ve pişman olacağımdan endişe ettiğim için yazdıklarımı sildim. (Konu açınca direkt en üste atıyor ve herkesin görmesine sebep olabiliyor, o yüzden 'hemen' sildim.) Konu başlığına 'vazgeçtim' yazdım. Başka konuşmak istediğim ya da aklıma gelen bir konu yoktu ve bunun için ihlal geldi. Bu olay bir daha yaşanmasın diye ne yapabilirim? Çünkü sanırım forumda bu durum önemsenmiyor.

Son düzenleme:

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,623
İsim
Cengiz
Daha yeni bir konu açtım, benim için cidden önemli, duygusal ve hassas olduğum bir konu hakkında fikir isteyecektim fakat konu çok özele girdiği için ve pişman olacağımdan endişe ettiğim için yazdıklarımı sildim (konu açınca direkt en üste atıyor ve herkesin görmesine sebep olabiliyor o yüzden sildim) ve başka konuşmak istediğim veya aklıma gelen bir konu yoktu ve bunun için ihlal geldi. Bu olay bir daha yaşanmasın diye ne yapabilirim? Çünkü sanırım forumda bu durum önemsenmiyor.
Hocam Silmek Yok Onun Yerine Kilitlenmesini Söyle Rapor Edip Kimse Mesaj Yazamaz Ve Konu Dahada Üstte Gitmez

Zerkavizs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
yok
Instagram
@Zerkavizs
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam Silmek Yok Onun Yerine Kilitlenmesini Söyle Rapor Edip Kimse Mesaj Yazamaz Ve Konu Dahada Üstte Gitmez
İyi de, 'kilitleme' gibi bir özellik yok. Rapor atsam, o kadar hızlı da görülüp kilitlenmez ve sanırım kilitlenmiş konularda yazanlar görünüyor, sadece yanıt yazılmıyor diye biliyorum.

Son düzenleme:

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,623
İsim
Cengiz
İyide "kilitleme" gibi bir özellik yok. Rapor atsam o kadar hızlı da görülüp, kilitlenmez ve sanırım kilitlenmiş konularda yazanlar görünüyor sadece yanıt yazılmıyor diye biliyorum.
Evet Haklısın Modlar Hızlı Bakıyor Ama Raporlara

ege1881

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
614
İsim
Ege
Daha yeni bir konu açtım, benim için cidden önemli, duygusal ve hassas olduğum bir konu hakkında fikir isteyecektim fakat konu çok özele girdiği için ve pişman olacağımdan endişe ettiğim için yazdıklarımı sildim (konu açınca direkt en üste atıyor ve herkesin görmesine sebep olabiliyor o yüzden "hemen" sildim) ve konu başlığına "vazgeçtim" yazdım başka konuşmak istediğim veya aklıma gelen bir konu yoktu ve bunun için ihlal geldi. Bu olay bir daha yaşanmasın diye ne yapabilirim? Çünkü sanırım forumda bu durum önemsenmiyor.
Haklı.

Zerkavizs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
yok
Instagram
@Zerkavizs
Evet Haklısın Modlar Hızlı Bakıyor Ama Raporlara
Modlar baksalar da silecek mi? Çünkü istek üzere konu sileceklerinin teminatını vermiyorlar, emin olabileceğim bir şey değil gibi. :/

Son düzenleme:

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,623
İsim
Cengiz
Modlar baksada silecek mi? Çünkü istek üzere konu sileceklerinin teminatını vermiyorlar, emin olabileceğim bir şey değil gibi. :/
Aynen Silmiyorlar Hesap Kapamada Yok O Da Saçma

sontoxic

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
272
İsim
Semih
Instagram
son.toxic
foruma katılırken de kabul ettiğin kurallarda da bu yazar
ayrıca konuyu açmama gibi bir seçeneğin varken açıp sonra da içeriği siliyorsan bu senin sorunun

Zerkavizs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
yok
Instagram
@Zerkavizs
foruma katılırken de kabul ettiğin kurallarda da bu yazar
ayrıca konuyu açmama gibi bir seçeneğin varken açıp sonra da içeriği siliyorsan bu senin sorunun
Söylediklerinde bir tane düzgün argüman yok. Tamamen karşıt görüş olsun diye yazmışsın. 'Konuyu açmama gibi bir seçeneğin varken' çok saçma bir cümle. Kullanıcı benim, kimseye borcum falan yok. Kullanırken gördüğüm reklamlar, kullanıcı sayısını arttırarak 'reklam alma olasılığını' arttırarak kazanç sağlamalarını sağlayan kullanıcılardır. Bu işi kullanıcılar için zorlaştırmanın kime kazancı var?

'Foruma katılırken de kabul ettiğin kurallarda da bu yazar' demişsin. Ben kurallarda yazan şeyin yanlış olduğuyla ilgili argüman yazdım. Yani sırf savunmak için savunmuşsun. 'Açıp sonra da içeriği siliyorsan, bu senin sorunun' demen de çok saçma. Zaten benim, yani kullanıcının sorunu ve kullanıcının bu sorununa çözüm getirmemek, aksine işi zorlaştırmak oluyor. Ben tamamen bu konular hakkında haddi, sınırı aşmadan, saygısızlık yapmadan eleştiri yazdım, sen ise babanın oğlunun forumuymuş gibi savunuyorsun. :/

Son düzenleme:

qwerty1029384756

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,317
İsim
Qwerty1029384756
Bence konu silinmesinin olmamasının sebebi biri sizin sorununuza çözüm bulduktan sonra o çözümü kendinize saklamamanız için. Emin olun kuralları en az forumlardan birisi Donanım Arşivi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
954
İsim
Talha Açıkgöz
Bence konu silinmesinin olmamasının sebebi biri sizin sorununuza çözüm bulduktan sonra o çözümü kendinize saklamamanız için. Emin olun kuralları en az forumlardan birisi Donanım Arşivi.
Hocam o niyetle birisi varsa saklasın zaten kendine ona verilen cevaba ihtiyacımız mı var öyle yapan olacağını sanmıyorum

Zerkavizs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
yok
Instagram
@Zerkavizs
O sebeple mantıklı. Fakat en azından buna bir çözüm getirilse hoş olur. Sonuçta bence hak etmediğim bir ihlal puanı aldım. Donanım arşivinin birçok foruma göre daha özgür olduğu da doğru, zaten sadece eleştiri yaptım. Öyle bir sinir ya da kırgınlığım yok, üslubumda sıkıntı olabilir; belki yanlış anlaşılmaya sebebiyet verdiysem kusuruma bakmayın.

Son düzenleme:

qwerty1029384756

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,317
İsim
Qwerty1029384756
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular