mehmet_s
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 7
Sorunu çözünce çoğu kişi mesajı en iyi cevap olarak raporlamıyor. Raporlayınca yöneticilerde seçmiyor. Hem konunun çözülüp çözülmediğini ya da en iyi cevap olup olmadığına neden Yöneticiler karar veriyor?
Ben aşağıya bıraktığım konularda ki en iyi cevap olan mesajı en iyi cevap olarak raporladım ama hala seçmemişler.
Büyük ihtimal Plat veya gold olmadığımdan dolayı bu konu. pek kale alınmayacak.
Ben aşağıya bıraktığım konularda ki en iyi cevap olan mesajı en iyi cevap olarak raporladım ama hala seçmemişler.
1TB HDD'nin ne kadarı boş olmalı?
Şuan 1TB HDD'min 50GB si boş. Bu bir sıkıntı çıkarır mı?
forum.donanimarsivi.com
Abdullah Hacıgül, 3090, 3080 ve 3070 i nasıl bir arada kullandı?
04:47 Nasıl oluyor da 3090,3080 ve 3070 i kullanıyor? 3080 VE 3070 in SLI desteği yok. @Abdullah Hacıgül
forum.donanimarsivi.com
Bilgisayar açılıyor ama ışıkları kapanmıyor
Bilgisayarı kapattığım halde işlemci ve bilgisayarın diğer ışıkları yanmaya devam ediyor sorunu nedir
forum.donanimarsivi.com
AMD Radeon HD 7600m Series Driver
Laptop içinde ki bu ekran kartı, driver booster update sonrası dxdiag da gözükmedi ve oyunda FPS kaybı yaşadım. Bu olayın üstüne sistem geri yükleme Kapalı, aygıt yöneticisi eski sürüm kapalı, AMD otomatik yazılım hata, driver kurulumu hata ve ekran kartını aygıt yöneticisinden kaldırdım ama amd...
forum.donanimarsivi.com
Monitöre görüntü gelmeme sorunu
Bilgisayarımı alalı 7 ay kadar oldu.İlk 3 ay sorunsuz bir şekilde kullandım fakat daha sonrasında bilgisayarı açarken görüntü gelmemeye başladı sürekli HDMI NO SIGNAL yazısı ile karşılaştım hdmi kablosu değişikliği yaptım farklı bir monitör denedim fakat aynı sorunu yaşadım sorun kesinlikle...
forum.donanimarsivi.com
Xbox Game Pass Kullananlar
Gamepass ultimate üyeliği almayı düşünüyorum ama sadece PC için kullancam konsol yok öyle oluyormu çünkü gamepass ultimate 1senelik üyelik 235tl diye duydum uyguna geliyor yani bilen yazabilirmi
forum.donanimarsivi.com
Hdd ye oyun yüklenmiyor?
Merhaba arkadaşlar wd blue 500 gb harddisk aldım fakat içine oyun yüklüyemiyorum bugün steamdan csgo yüklerken steam yanıt vermiyor hatası verdi ve birçok oyun yüklenirken sürekli yarıda kesildi bunu nasıl düzeltebilirim?
forum.donanimarsivi.com
Büyük ihtimal Plat veya gold olmadığımdan dolayı bu konu. pek kale alınmayacak.