Neler Yeni

Konular denetlensin ve zorunluluklar gelsin

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Ribozom

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
455
İsim
Toprak
Sevgili yöneticiler buraya artık düzen gelmesi lazım. Şikayetlerimi yazıyorum:

1. Türkçe kelimelerin en azından yazımlarına uyulması lazım. Adamın ne dediği bile belli olmuyor. Sanırsın Whatsapp kız grubu konu.
  2. Konu açarken bazı zorunluluklar gelsin. Örneğin sıcaklık sorunu yaşayan kişi konu açma bölümünde ayrı bir kutucuğa sistemini tam olarak yazsın.
  3. Forumda yanlış bilgilendirenler artıyor ve yöneticilerin bu konuyla ilgili bir adımını hala göremedim.
Özellikle Türkçe kullanımında bana katılanlar çıkacaktır.
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Abdullah Hacıgül

Ribozom

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
455
İsim
Toprak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

VitoScaletta

80+ Gold

1. Türkçe kelimelerin en azından yazımlarına uyulması lazım. Adamın ne dediği bile belli olmuyor. Sanırsın Whatsapp kız grubu konu.
  2. Konu açarken bazı zorunluluklar gelsin. Örneğin sıcaklık sorunu yaşayan kişi konu açma bölümünde ayrı bir kutucuğa sistemini tam olarak yazsın.
  3. Forumda yanlış bilgilendirenler artıyor ve yöneticilerin bu konuyla ilgili bir adımını hala göremedim.

@Abdullah Hacıgül
lütfen yazım kuralları olmasın sırf o yüzden techopatta bilgi vermeyi bıraktım her dakikamı ban yenir arkadaş

Ribozom

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
455
İsim
Toprak
lütfen yazım kuralları olmasın sırf o yüzden techopatta bilgi vermeyi bıraktım her dakikamı ban yenir arkadaş
En azından adam kelimeleri düzgün yazsın. Dili Arapça sanıyorlar herhalde.

Ribozom

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
455
İsim
Toprak

Hiphopjohnny

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
933
İsim
Abdulkadir
Bir tane a eksik yazdım sadece

yigitrocks

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
Yiğit Aralim
Türkçe yazmasını bilmeyen adamlar var. Konu başlıklarında konu hakkında hiçbirşey belirtmeyen adamlar var. Forum kültürü hakkında birçok kişi bilgi sahibi değil. Bir an önce el atılması lazım.

Ribozom

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
455
İsim
Toprak

@Abdullah Hacıgül
Aynı konuda ben de çok şikayetçiyim yazdıklarımda hata olsa bir kere daha okuyup düzeltiyorum ama aynı düşünceyi diğer insanlarda göremeyince çıldırıyorum. 2 tane yöneticiyle olacak iş değil zaten.

Hiphopjohnny

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
933
İsim
Abdulkadir
@VitoScaletta bahsettiğim şey bu. Adam kelimeleri saçma sapan kısaltarak yazıyor mesela.
İNG1L1Z B1L1M AD4ML4RI T4R4FINDAN Y4PIL4N AR4ŞTIRM4YA GÖRE BİR K3LİMENİN İLK VE S0N H4RFİ Y3RİNDE OLDUĞ Z4MAN İNS4N BEYNİ OT0M4TİK DÜZELTİYOR VE D0ĞRU OKUYOR TIPKI BU Y4ZIYI DOĞRU OKUDUĞUNUZ GİBİ
Saygılarımla 😉😉

Hata yapıldıysa özür dilerim. Saçma sapan kısaltmalara kullananlar var onlardan sandım.
Np

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,572
Üyeler
166,231
Son üye
alperen24444