Neler Yeni

Konular denetlensin ve zorunluluklar gelsin

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

yigitrocks

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
Yiğit Aralim
"
İNG1L1Z B1L1M AD4ML4RI T4R4FINDAN Y4PIL4N AR4ŞTIRM4YA GÖRE BİR K3LİMENİN İLK VE S0N H4RFİ Y3RİNDE OLDUĞ Z4MAN İNS4N BEYNİ OT0M4TİK DÜZELTİYOR VE D0ĞRU OKUYOR TIPKI BU Y4ZIYI DOĞRU OKUDUĞUNUZ GİBİ
Saygılarımla 😉😉
Mesaj otomatik birleştirildi:

Np
Eee? Okuyabiliyoruz diye yanlış yazmanıza gerek var mı? Ya da kısaltmanıza? Düzgün bir Türkçe ile yazmak çok mu zor?

Mileven

80+ Silver
saçmalıyorsunuz şuan ?
"

Eee? Okuyabiliyoruz diye yanlış yazmanıza gerek var mı? Ya da kısaltmanıza? Düzgün bir Türkçe ile yazmak çok mu zor?
İNG1L1Z B1L1M AD4ML4RI T4R4FINDAN Y4PIL4N AR4ŞTIRM4YA GÖRE BİR K3LİMENİN İLK VE S0N H4RFİ Y3RİNDE OLDUĞ Z4MAN İNS4N BEYNİ OT0M4TİK DÜZELTİYOR VE D0ĞRU OKUYOR TIPKI BU Y4ZIYI DOĞRU OKUDUĞUNUZ GİBİ
Saygılarımla 😉😉

Np

Hiphopjohnny

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
933
İsim
Abdulkadir
"

Ben kısaltma kullanmıyorum genelde herkesin anlayabileceği şekilde yazmaya özen gösteren birisiyim fakat telefon klavyesi kullanıyorum bazı harfleri uzun metinleri atlayabiliyprum ayrıca burası Türki dili edebiyatı değil teknoloji forumu kullanılan terimlerin çoğu ingilizce neyin tribi bu anlayamadım 🙄

"

Ben kısaltma kullanmıyorum genelde herkesin anlayabileceği şekilde yazmaya özen gösteren birisiyim fakat telefon klavyesi kullanıyorum bazı harfleri uzun metinleri atlayabiliyprum ayrıca burası Türki dili edebiyatı değil teknoloji forumu kullanılan terimlerin çoğu ingilizce neyin tribi bu anlayamadım 🙄

Levi Ackerman

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,464
İsim
Musab
Hocam o zaman knk yerine kanka mı yazalım isteğiniz buysa beni hiç sevmeyeceksiniz[emoji849]

Venus V6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,524
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Yazdığın şeylerin hepsi kurallarda var zaten. Ayrıca yanlış bilgi verenler zaten uyarılıyor.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,928
Üyeler
166,294
Son üye
nouchitr
Top Bottom