Neler Yeni

Konuların Alakasız Bir Şekilde Dinlere Bağlanması

Rapor Sistemine Bu Seçenek Gelsin mi ?

• Evet

Oylar: 31 77.5%
  • Hayır

Oylar: 9 22.5%

• Oy kullanan toplam üye
    40

Eren Eser

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
Eren Eser
Bence gelmeli. Din üzerinden hep kötü şeyler söyleniyor. Müslüman olan Ateist'e, Ateist olan Müslüman'a laf atıyor. Yani ülkenin en büyük sorunlarından biri saygı göstermemek insanların dini beni ilgilendirmiyor ben müslümanım ama kimseye de sen ateistsin senden adam olmaz dinsiz demem çünkü herkesin kendi kararı ve seçimidir birisi bana sen müslümansın yobazsın arapsın falan derse üzülürüm mesela din ile insanlar yargılanmamalı

cemtastan2301

80+ Gold
Bence gelmeli. Din üzerinden hep kötü şeyler söyleniyor. Müslüman olan Ateist'e, Ateist olan Müslüman'a laf atıyor. Yani ülkenin en büyük sorunlarından biri saygı göstermemek insanların dini beni ilgilendirmiyor ben müslümanım ama kimseye de sen ateistsin senden adam olmaz dinsiz demem çünkü herkesin kendi kararı ve seçimidir birisi bana sen müslümansın yobazsın arapsın falan derse üzülürüm mesela din ile insanlar yargılanmamalı
Ben de bunu anlatmaya çalışıyorum da işte anlamayan veya inatla anlamak istemeyenler var. En basit örneği bir sayfa geride. :D

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,625
İsim
Mert Can Ergün
Ben de dahil olmak üzere forum genel olarak 18 yaş altı zaten. Konu yaş ile değil, insanın kendi seviyesiyle alakalı bir durum aslında.
dostum burayı siyaset amaçlı kullanan da var birisi siyaset ile ilgili konu açıp sorulara cevap vermeden kaçıyor insanları kışkırtıyorlar
Mesaj otomatik birleştirildi:

bende istemiyorum siyaset konusunu

cemtastan2301

80+ Gold
dostum burayı siyaset amaçlı kullanan da var birisi siyaset ile ilgili konu açıp sorulara cevap vermeden kaçıyor insanları kışkırtıyorlar
Siyaset veya din konusu açıp saygılı bir şekilde konuşabilir herkes bu çok doğal ama ben alakasız mesajlardan bahsediyorum. Bide o dediğim kelimeleri kullanıyor toxic kitle.

Top Bottom