Neler Yeni

Yardım konuyu kapatır mısın moderatör

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

GamerZed

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Muhammed Enes Badıllı
Uygun Olmayan Konu Başlığı
İstisnasız oynadığım tüm maçlarda hile var aim i tutmadığı yerden adam geçiyor headshot atıyor ölüm ekranında göstere göstere rakibin olduğu yere aim alıyor üstelik seçkin üstüne çok saatli ve envanteri dolu hesaplar rakipte bile bile atmıyor da oyundan kafayı yiyeceğim son güncellemeden sonra baya artmaya başladı önceden bu kadar değildi çözümü nedir yardım edin

332merek

80+ Bronze
İstisnasız oynadığım tüm maçlarda hile var aim i tutmadığı yerden adam geçiyor headshot atıyor ölüm ekranında göstere göstere rakibin olduğu yere aim alıyor üstelik seçkin üstüne çok saatli ve envanteri dolu hesaplar rakipte bile bile atmıyor da oyundan kafayı yiyeceğim son güncellemeden sonra baya artmaya başladı önceden bu kadar değildi çözümü nedir yardım edin
bence yok hile falan, tabi illaki vardır ama sizin ve diğerlerinin abarttığı kadar fazla değil ,tabi benim görüşüm azınlık için geçerli

I'm GANDALF

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
538
İsim
mert
bence yok hile falan, tabi illaki vardır ama sizin ve diğerlerinin abarttığı kadar fazla değil ,tabi benim görüşüm azınlık için geçerli
genelde millet iyi bir oyuncuya ölünce hile diyorlar bence bu da aynı durum

QCerberusQ

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
551
İsim
Furkan Enes Kaplan
En iyi anlamının yolu bir oyuncu çıkıp girdikten sonra iyi oynamaya başladılarsa net hile açıyorlar

GamerZed

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Muhammed Enes Badıllı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
En iyi anlamının yolu bir oyuncu çıkıp girdikten sonra iyi oynamaya başladılarsa net hile açıyorlar
genelde millet iyi bir oyuncuya ölünce hile diyorlar bence bu da aynı durum
Fiber internet kullanıyorum hile olduğunu söylediğim maçlarda ddos yiyorum hile olduğunu söylediğim maçlarda hileli oyuncu silahı sağ veya solda değil ortada tutuyor bildiğimiz üzere oyunda öyle bir tutuş şekli yok hoplaya zıplaya awp ile vuruyor gibi gibi gibi şeyler

Neilq

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
225
İsim
Nail
Fiber internet kullanıyorum hile olduğunu söylediğim maçlarda ddos yiyorum hile olduğunu söylediğim maçlarda hileli oyuncu silahı sağ veya solda değil ortada tutuyor bildiğimiz üzere oyunda öyle bir tutuş şekli yok hoplaya zıplaya awp ile vuruyor gibi gibi gibi şeyler
Fov u ayarlayıp silahı zaten ortaya alabilyor dostum neyin kafası bu

Feyzoş

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
206
İsim
Feyzan Mutluay
Fov u ayarlayıp silahı zaten ortaya alabilyor dostum neyin kafası bu
onu sadece yapan görüyor diğerleri normal default fov da görüyor
hilecilerde herkes goruyo

GamerZed

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Muhammed Enes Badıllı
anlatamazsın o yüzden konuyu moderatör ile kapatması için başlığı değiştirdim ya kendiler de hileci ya da umursamıyorlar

I'm GANDALF

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
538
İsim
mert
1.si silahı ortada tutmak kolay
2.si zıplamak (bhop) yapmak kadar basit bir şey yok
3.sü maç tekrarını paylaş inanalım
Mesaj otomatik birleştirildi:

karşı takımı nasıl izliyor? maç tekrarından görüyorsa ise neden burada paylaşmıyor

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,029,555
Üyeler
163,187
Son üye
batman211-2362
Top Bottom