Neler Yeni

Konya Belediyesi, Kadir Mısıroğlu'nun ölüm yıldönümünü andı!

kaplanharun

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Nasıl kime göre rezil ?
ülkenin kurucusuna laf eden birisi hiçbir şekilde anılmamalı, anılırsa da tepki gösterilmeli.
Ülkenin kurucusu eleştirilemez mi?
Hakaret ettiyse de onun ayıbı,cezasını çekmesi gerekirdi.
Ama anılması kimseyi ilgilendirmez ki.
Bu arada belediyenin yaptığını ve kadir mısıroğlunu savunmuyorum sadece umrumda değil isteyen istediğini ansın

Beren

80+ Gold
Ülkenin kurucusu eleştirilemez mi?
Hakaret ettiyse de onun ayıbı,cezasını çekmesi gerekirdi.
Ama anılması kimseyi ilgilendirmez ki.
Bu arada belediyenin yaptığını ve kadir mısıroğlunu savunmuyorum sadece umrumda değil isteyen istediğini ansın
Eleştirilebilir ama hakaret edilemez
hakaret etti ve ceza almadı çünkü arkası malum kişilerce sağlam
anılması ilgilendirir. Kendisi sadece Atatürk'e değil aynı zamanda ülkenin mevcut düzenine ve rejimine hakaret etti
Dediğim gibi bir belediyenin böyle bir şeyi anması rezillik, başka bir şey değil. İsteyen istediğini ansın mevzusu da benim gözümde korkaklık

kaplanharun

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Eleştirilebilir ama hakaret edilemez
hakaret etti ve ceza almadı çünkü arkası malum kişilerce sağlam
anılması ilgilendirir. Kendisi sadece Atatürk'e değil aynı zamanda ülkenin mevcut düzenine ve rejimine hakaret etti
Dediğim gibi bir belediyenin böyle bir şeyi anması rezillik, başka bir şey değil. İsteyen istediğini ansın mevzusu da benim gözümde korkaklık
Benmi eleştirmekten korkucam?
Buna forumdaki akpliler bile güler

Maryo

80+ Platinum
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
En İyi Cevap
1
Erdoğanın bilmemnisinin kılıyız diyen kadını hangi kefeye koyacaksın çok merak ediyorum.
ondan yarım kilo :D
gerçekten ya ülkemiz ne berbat olmuş
bi taraf atatürkçü bi taraf osmanlı torunu
nbi taraf sağcı bi taraf solcu
bi taraf a takımlı bi taraf b
birisi çokomel sever birisi nutella
biri dolar der biri tl
bu ne be bildiğin karşıtlıkta dünya markası olmuşuz ama o kadın bence utanıyordur dicem söylemezdi utansa
tüm atalarını bir sayıcaksın tüm tkaımlarını tke sayıcaksın görüşleri hoşgörü ile karşılayacaksın
bu arada sözde şeriatçılar ile laikliği her şeyi özgürlük sanıp içki içmek bilenler olduğ sürece devam edicek

Dahası  
Reaksiyon skoru
323
İsim
Habes Maymunu
ondan yarım kilo :D
gerçekten ya ülkemiz ne berbat olmuş
bi taraf atatürkçü bi taraf osmanlı torunu
nbi taraf sağcı bi taraf solcu
bi taraf a takımlı bi taraf b
birisi çokomel sever birisi nutella
biri dolar der biri TL
bu ne be bildiğin karşıtlıkta dünya markası olmuşuz ama o kadın bence utanıyordur dicem söylemezdi utansa
tüm atalarını bir sayıcaksın tüm tkaımlarını tke sayıcaksın görüşleri hoşgörü ile karşılayacaksın
bu arada sözde şeriatçılar ile laikliği her şeyi özgürlük sanıp içki içmek bilenler olduğ sürece devam edicek
Elbette her insan farklı görüşlere sahiptir herkes aynı şeyi düşünse insan değil robot olur burada önemli olan kutplaşmamak ve bir şey hakkında doğru düzgün bilgi sahibi olmadan yorum yapmamalıyız . Atatürkü sevenler de Osmanlı torunudur biz de Osmanlı torunuyuz koyun değil.

Top Bottom