Linkteki tüm ürünlerde 2. Ürün 1₺ sadece hepsiburada satıcılı ürünlerde geçerli satıcı Hepsiburada olmasına dikkat ediniz .
Satıcı Hepsiburada mıOlmuyor
21.00 da paylaşıldı 4-5 kanal takip ediyorum konuyu açana kadar tükenmiş önce kendim bi kaç ayakkabı baktım21.06 TG paylaşılmış, 21.10 da tükenmiş, 21.12 konu açılmış, timing yemişsiniz.
kanal ismi nedirAlıntıyı görüntüle
Stok tükendi sanırım hocam ben girdiğimde oluyordu bak hatta resimin altında 2. Ürün 1₺ yazıyor takipte kalın tekrar aktif edebilirler kampanyayı .
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
21.00 da paylaşıldı 4-5 kanal takip ediyorum konuyu açana kadar tükenmiş önce kendim bi kaç ayakkabı baktım![]()
Hocam Telegram grubu linkini atabilir misiniz?Alıntıyı görüntüle
Stok tükendi sanırım hocam ben girdiğimde oluyordu bak hatta resimin altında 2. Ürün 1₺ yazıyor takipte kalın tekrar aktif edebilirler kampanyayı .
21.00 da paylaşıldı 4-5 kanal takip ediyorum konuyu açana kadar tükenmiş önce kendim bi kaç ayakkabı baktım![]()
Bende TG linki alabilir miyim ustaAlıntıyı görüntüle