güzel marka
Ghosting yapsın abartı yapmasın sıkıntı yok 2 defa ips monitör değiştirdim. 2 sindede izlediğim videolar 30 fps gibi ve bazı videolar çamur gibi gözüküyorduÖzellikleri iyi duruyor fakat kesinlikle ghosting yapar ve parlaklığı düşük.
hatırladığım kadarıyla iyi bir ekran üreticisinin alt markasıydıÖzellikleri iyi duruyor fakat kesinlikle ghosting yapar ve parlaklığı düşük.
Abartı bir şekilde yapar. Bu tür bilinmedik markalar yerine düzgün bir markanın ıps panelli monitörünü almak daha mantıklı.Ghosting yapsın abartı yapmasın sıkıntı yok 2 defa ips monitör değiştirdim. 2 sindede izlediğim videolar 30 fps gibi ve bazı videolar çamur gibi gözüküyordu
Ips panel almam zaten bunu alıp iade ettim Bi maç videosu açıyorum ekranda çok küçük çizgiler görüyorum görüntü zaten çamur gibi önceki monitörümde viewsonic di oda aynı Va panel alırım alırsam.Abartı bir şekilde yapar. Bu tür bilinmedik markalar yerine düzgün bir markanın ıps panelli monitörünü almak daha mantıklı.
Koorui adlı markanın monitörünü alırsanda görüntü çamur gibi olacak ve ghosting problemi çıkacak. Zaten 3000tl veriyorsun en fazla ne bekliyebilirsinki.Ips panel almam zaten bunu alıp iade ettim Bi maç videosu açıyorum ekranda çok küçük çizgiler görüyorum görüntü zaten çamur gibi önceki monitörümde viewsonic di oda aynı Va panel alırım alırsam.
Aslında MSI PRO MP223 100 HZ düşünüyorum 2650 tl ye
Koorui adlı markanın monitörünü alırsanda görüntü çamur gibi olacak ve ghosting problemi çıkacak. Zaten 3000tl veriyorsun en fazla ne bekliyebilirsinki.
Güzele benziyor ama va panel olması biraz sıkıntı edebilir.
Donanım arşivi youtube kanalınada incelemesi de var. İPS asla tercih etmicem. va panellerde alınabilecek en mantıklısı bu bence Msı pro paneli var zatenGüzele benziyor ama va panel olması biraz sıkıntı edebilir.
kesinlikle bu arkadaşa katılıyorum samsung asus gibi markalar daha iyidirAbartı bir şekilde yapar. Bu tür bilinmedik markalar yerine düzgün bir markanın ıps panelli monitörünü almak daha mantıklı.