- Konu Sahibi Konu Sahibi
Ghosting var evet videodan buldum inceleme bu şekil bu abartımıkesinlikle bu arkadaşa katılıyorum samsung asus gibi markalar daha iyidir
Ghosting var evet videodan buldum inceleme bu şekil bu abartımıkesinlikle bu arkadaşa katılıyorum samsung asus gibi markalar daha iyidir
Ghosting bayağı fazla var, ben olsam tercih etmezdim.Ghosting var evet videodan buldum inceleme bu şekil bu abartımı
Ghostingin ne gibi yan etkisi olur tam açıklarmısınız.Ghosting bayağı fazla var, ben olsam tercih etmezdim.
Çok fena ghosting var alınmaz, bende baş ve göz ağrısı yapıyor sizde yapmasa bile sürekli kaydırırken nesnelerin arkasında gölge göreceksinizGhosting var evet videodan buldum inceleme bu şekil bu abartımı
Ürünün en yeni yorumlarında Ghosting sorunu yaşıyan kişileri görmedim bazı inceleme videolarındada bazıları yaşamamış. bu fiyat bandında alınıcak başka bir üründe Fazla ghosting yoksa almayı düşünüyorum AdaptiveSync de gölgelenme düşüyormuş sanırımÇok fena ghosting var alınmaz, bende baş ve göz ağrısı yapıyor sizde yapmasa bile sürekli kaydırırken nesnelerin arkasında gölge göreceksiniz
100-144-165 Arası Olur 3600 bandını geçmesin.Bu fiyata başka 165 hz yok hocam önerim yok maalesef
Bu fiyata başka 165 hz yok hocam önerim yok maalesef
İkinci monitör olarak 3200'e asus va24ehf aldım beğenmedim iade edeceğim bunlardan birini düşünüyorum sende bakabilirsin hocam100-144-165 Arası Olur 3600 bandını geçmesin.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yükleniyor...
www.n11.com
3000 e bu model alınır mı??
https://www.hepsiburada.com/msi-23-...hz-1ms-adaptive-sync-monitor-pm-HBC00004P16IP bu da olabilir100-144-165 Arası Olur 3600 bandını geçmesin.
Yükleniyor...
www.n11.com
MSI PRO MP2412C 23.6'' 100Hz 1MS CURVED FULL HD MONİTÖR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
MSI PRO MP2412C 23.6'' 100Hz 1MS CURVED FULL HD MONİTÖR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
3000 e bu model alınır mı??
1. yi bende gördüm bazı kötü yorumlardan dolayı çekindim 2. yi aldım iade ettim önermiyorumda video izlerken çamur gibi görüntü bulanıklıklar vardı 3. bütçe yetmiyor.İkinci monitör olarak 3200'e asus va24ehf aldım beğenmedim iade edeceğim bunlardan birini düşünüyorum sende bakabilirsin hocam
https://www.hepsiburada.com/msi-23-...hz-1ms-adaptive-sync-monitor-pm-HBC00004P16IP bu da olabilir
Bilgi için sağ olasın hocam bütçeni arttırıp 4 bine çıksan aradaki farklara değer bence1. yi bende gördüm bazı kötü yorumlardan dolayı çekindim 2. yi aldım iade ettim önermiyorumda video izlerken çamur gibi görüntü bulanıklıklar vardı 3. bütçe yetmiyor.