va panel tavsi etmiyorum bütçeniz nedir eğer bütçeniz aşmıyorsa şunlarada bakabilirsinalınır mı? bu
İps istemiyorum 2 defa ips iade ettim Video izlerken bazı renklerde sorun yaşıyor görüntü güzel gözükmüyor ve akıcı olmuyor çamur gibi gözüküyorIps ise alınır va ise 144 hz 3500 civarında olan asusu alırdım va ile ips arasında bariz fark var çünkü
İps istemiyorum 2 defa ips iade ettim Video izlerken bazı renklerde sorun yaşıyor görüntü güzel gözükmüyor ve akıcı olmuyor çamur gibi gözüküyorva panel tavsi etmiyorum bütçeniz nedir eğer bütçeniz aşmıyorsa şunlarada bakabilirsin
Msı g2412f itopyada indirim ile 4.199tl oluyodu heralde
Veya
Aoc 24g4xe öneririm
Hocam aslında ips va dan çok daha iyi bir panel türü yaşadığınız sorun garipİps istemiyorum 2 defa ips iade ettim Video izlerken bazı renklerde sorun yaşıyor görüntü güzel gözükmüyor ve akıcı olmuyor çamur gibi gözüküyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
İps istemiyorum 2 defa ips iade ettim Video izlerken bazı renklerde sorun yaşıyor görüntü güzel gözükmüyor ve akıcı olmuyor çamur gibi gözüküyor
bilmiyorum artık Viewsonic 100 hz ve Asus 144 hz ips panel iade ettim bi maç özeti açıyorum ekranda çok küçük çizgiler ve karıncalanma görüyorum çok bariz. ips asla almamHocam aslında ips va dan çok daha iyi bir panel türü yaşadığınız sorun garip
Anladım hocam aoc 24g4xe ıps kullanıyorum bendede youtubede renklerde sorum var fakat fazla izlemediğim için sorun etmiyorum fakat oyunlarda gayet iyi ıps ozaman ben biraz araştırayım va panel önerim sizeİps istemiyorum 2 defa ips iade ettim Video izlerken bazı renklerde sorun yaşıyor görüntü güzel gözükmüyor ve akıcı olmuyor çamur gibi gözüküyor
İps istemiyorum 2 defa ips iade ettim Video izlerken bazı renklerde sorun yaşıyor görüntü güzel gözükmüyor ve akıcı olmuyor çamur gibi gözüküyor
Yani hocam ips istemiyorsanız va alabilirsiniz bir şey diyemem kağıt üzerinde ips daha iyi oydakibilmiyorum artık Viewsonic 100 hz ve Asus 144 hz ips panel iade ettim bi maç özeti açıyorum ekranda çok küçük çizgiler ve karıncalanma görüyorum çok bariz. ips asla almam
3000:1 kontrast değeri böyle dediğinizi bulamadımKaç nit
3.5 maxAnladım hocam aoc 24g4xe ıps kullanıyorum bendede youtubede renklerde sorum var fakat fazla izlemediğim için sorun etmiyorum fakat oyunlarda gayet iyi ıps ozaman ben biraz araştırayım va panel önerim size
Bütçeniz nedir peki
Evet dediğiniz gibi kağıt üstünde daha iyi zaten oyunlarda asla sıkıntı yaşamadım sadece Video izlerken o yüzden Va bakıyorumYani hocam ips istemiyorsanız va alabilirsiniz bir şey diyemem kağıt üzerinde ips daha iyi oydaki
Bu kadar yetmiyor maalesef benim attığım monitörde kötü değil diye biliyorum yurtdışında baya satılan bir markaBütçeniz yetiyorsa bi buna bakın derim va panel
ASUS Tuf Gaming Vg247q1a 23.8 1 Ms 165 Hz Freesync Full Hd Va Led Monitör Fiyatı, Yorumları - Trendyol
ASUS Tuf Gaming Vg247q1a 23.8 1 Ms 165 Hz Freesync Full Hd Va Led Monitör yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Bütçe varsa çift monitör tarzı bir şey yapabilirsinizEvet dediğiniz gibi kağıt üstünde daha iyi zaten oyunlarda asla sıkıntı yaşamadım sadece Video izlerken o yüzden Va bakıyorum