Neler Yeni

Koorui x Gamebooster monitör

stoxbtw

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
stox
gameboosterın panel üreticisi bilinmiyor bu demek oluyor ki büyü kumar eğer bu kumarı oynamak istersen arkadaşında dediği gibi va olmayan panelleri tercih etmeni tavsiye ederim

exist.one

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
286
İsim
Yusuf Karayer
4k bandında önerin ne olurdu peki?

Copycat

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Burak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

MSI G2412F aynısından var hocam aldığıma alacağıma pişman oldum şuan 60Hz veriyor. LG nasıldır pek bilmiyorum açıckası

kronik1907

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
315
İsim
Görkem
BİRİNCİSİ
biri 24'' biri 27''
ADİL BİR KARŞILAŞTIRMA DEĞİL

İKİNCİSİ
iki ürününde en ucuz satan firmasına baktığımızda biri hepsiburada diğeri başka bir firma
bunu neden diyorum
ikisi de hepsiburada olsa
başka yerlerde daha iyi alternatifler olmasına rağmen hepsiburada kredisi ile filan alacaksın diye düşünsek
öyle bir durum da yok

ÜÇÜNCÜSÜ
düz veya kavisli konusunda kesin bir seçimin olsa ikisi de ya düz olur ya kavisli ama bunlardan biri düz biri kavisli

ŞİMDİ GELELİM SEÇİMLERE
Allahın emri olmasa da bizler 1080p oyunculuk deneyimi için 24'' i daha ideal boyut olarak görürüz
27 kesinlikle kullanılmaz diyemeyiz ama 24 daha ideal deriz

burdan yola çıkarsak
tn / va / ips panel seçimlerinde çoğunlukla ips daha iyi bir seçimdir görüşümüzü de eklersek

24'' 144-165-180-200 hz değerlerinde ips panel alternatifleri değerlendirebiliriz

ilk gözüme çarpan ürünlerden biri mesela bu

Copycat

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Burak
BİRİNCİSİ
biri 24'' biri 27''
ADİL BİR KARŞILAŞTIRMA DEĞİL

İKİNCİSİ
iki ürününde en ucuz satan firmasına baktığımızda biri hepsiburada diğeri başka bir firma
bunu neden diyorum
ikisi de hepsiburada olsa
başka yerlerde daha iyi alternatifler olmasına rağmen hepsiburada kredisi ile filan alacaksın diye düşünsek
öyle bir durum da yok

ÜÇÜNCÜSÜ
düz veya kavisli konusunda kesin bir seçimin olsa ikisi de ya düz olur ya kavisli ama bunlardan biri düz biri kavisli

ŞİMDİ GELELİM SEÇİMLERE
Allahın emri olmasa da bizler 1080p oyunculuk deneyimi için 24'' i daha ideal boyut olarak görürüz
27 kesinlikle kullanılmaz diyemeyiz ama 24 daha ideal deriz

burdan yola çıkarsak
tn / va / ips panel seçimlerinde çoğunlukla ips daha iyi bir seçimdir görüşümüzü de eklersek

24'' 144-165-180-200 hz değerlerinde ips panel alternatifleri değerlendirebiliriz

ilk gözüme çarpan ürünlerden biri mesela bu
Hay yaşa alnından öpücem eyvallah biraderim harika bir açıklama.

Top Bottom