Neler Yeni

Köpek parmağıma kafa attı

Sirius Blackw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,562
İsim
Patiayak
Discord
LAOZİN#0758
Daha 20 dakika önce eve girerken bizim jack russeli seveyim dedim öyle bi atladı ki üstüme kafasının üstü parmağımın ortasına çarptı sertti baya.Acil bir şey olduğunu düşünmediğim için doktora gitmedim ama hala sızlıyor. sadece sızlama mıdır sizce geçer mi kemikğime falan bir şey olmuş olabilir mi?

omerkok_49

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,160
İsim
Ömer
Daha 20 dakika önce eve girerken bizim jack russeli seveyim dedim öyle bi atladı ki üstüme kafasının üstü parmağımın ortasına çarptı sertti baya.Acil bir şey olduğunu düşünmediğim için doktora gitmedim ama hala sızlıyor. sadece sızlama mıdır sizce geçer mi kemikğime falan bir şey olmuş olabilir mi?
Bence en fazla incinmiştir gerek yok buz koymayı deneyin yada sirkeli suda bekletin az bi zaman zaten bu saatte doktorla uğraşılmaz en mantıklısı sabahı bekleyin devam ederse gidin

Sirius Blackw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,562
İsim
Patiayak
Discord
LAOZİN#0758
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bence en fazla incinmiştir gerek yok buz koymayı deneyin yada sirkeli suda bekletin az bi zaman zaten bu saatte doktorla uğraşılmaz en mantıklısı sabahı bekleyin devam ederse gidin
Devam ederse buz koyacağım hocam sirkenin kokusu midemi bulandırıyor.

omerkok_49

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,160
İsim
Ömer

Ben10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
318
İsim
Eray Fındık
Devam ederse buz koyacağım hocam sirkenin kokusu midemi bulandırıyor.
sirke gerçekten iğrenç bir şey her ateşlendiğimde annem 1 kaşık sirke içiriyordu veya sirkeli bez koyuyordu başıma çok iyi geliyordu ama öyle bir mide bulandırıcı ki son çözüm olarak uyguluyordum

Sirius Blackw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,562
İsim
Patiayak
Discord
LAOZİN#0758
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
sirke gerçekten iğrenç bir şey her ateşlendiğimde annem 1 kaşık sirke içiriyordu veya sirkeli bez koyuyordu başıma çok iyi geliyordu ama öyle bir mide bulandırıcı ki son çözüm olarak uyguluyordum
Kokusu bile iğrenç hiç içmdim ama.

Ben10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
318
İsim
Eray Fındık
Kokusu bile iğrenç hiç içmdim ama.
ateşiniz çok çıkarsa bi denemenizi öneririm eğer içmeye dayanamam derseniz sirkeli suya bez koyup başınıza koyabilirsiniz tıpta bir açıklaması var mı bilmiyorum ama sirkeli bezi alnınıza koyunca geçiyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,841
Üyeler
163,563
Son üye
rigbusta
Top Bottom