Maykıl
80+ Silver
EvetMilli eğitim bakanlığı na mı?
EvetMilli eğitim bakanlığı na mı?
Hocanin herkese anlatacağını pek düşünmüyorum iyi birisi.Yanina fln çağırdı öyle söyledi.Sinifa gelip de sinifta da soyleyebilirdi.
Ha ozaman ok hicbirsey olmaz beraber calistik dersin olur biterHocanin herkese anlatacağını pek düşünmüyorum iyi birisi.Yanina fln çağırdı öyle söyledi.Sinifa gelip de sinifta da soyleyebilirdi.
Eyw içim rahatladı.Ama umarım dediğin gibi uzamaz.Ha ozaman ok hicbirsey olmaz beraber calistik dersin olur biter
Uzarsa g.o ama uzamayacagunu dusunuyorumEyw içim rahatladı.Ama umarım dediğin gibi uzamaz.
Bana niye oluyor.Net kanıt yok.İtiraf edince sözlü çok düşük veriyor.Uzarsa g.o ama uzamayacagunu dusunuyorum
Sozlu dusuk vermek az bile kurallara gore kaniti yoksa birsey yapamazBana niye oluyor.Net kanıt yok.İtiraf edince sözlü çok düşük veriyor.
Bakacaz yrn..son 1 hafta kalmış.Ugrasmak istemez herhalde.Sozlu dusuk vermek az bile kurallara gore kaniti yoksa birsey yapamaz
kanıt yoksa sıkıntı da yokSinavda kopya cektim ikimizde ayni notu aldık.Ayni sorulari farkli yanlis cevaplarla yaptik.Hoca yanına çağırdı sordu.Bizde çekmedik dedik, inanmadı.Yarin ders var.Ne yapayım?
hiçbir şey olmaazzz kasma
Hiçbirşey olmaz açıklama yapmak zorunda değilsin.
Sınav esnasında yakalanmadığın sürece hiçbirşey yapamazlar.
Eyw içim rahatladı.Sag olun beylerkanıt yoksa sıkıntı da yok
sıkıntı yok hocam her zaman.Eyw içim rahatladı.Sag olun beyler