Neler Yeni

Koray Spor para iadesi yapmıyor

shank

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
çilekeş
Koray spordan ayakkabı almıştım olmadığı için iade ettim 3 hafta oldu hala para iadesi bekliyorum her yazdığımda hafta sonuna kadar iade olmuş diyorlar yoğunluk var diyorlar ne yapmalıyım

Ybeyaz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Yusuf Beyaz
Koray spordan ayakkabı almıştım olmadığı için iade ettim 3 hafta oldu hala para iadesi bekliyorum her yazdığımda hafta sonuna kadar iade olmuş diyorlar yoğunluk var diyorlar ne yapmalıyım
3 hafta çok uzun süre hocam. E-devlet üzerinden THH başvurun. O belgeyi de kendilerine mail olarak iletin. Paranız ertesi gün hesaba geçer.

shank

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
çilekeş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
3 hafta çok uzun süre hocam. E-devlet üzerinden THH başvurun. O belgeyi de kendilerine mail olarak iletin. Paranız ertesi gün hesaba geçer.
Yaşım 18 değil sorun olurmu

chevalier

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
427
İsim
helsinki
İade referans numarası iste. Bankana iade yapmış olabilirler. Bu numara ile sorgulayabiliyorsun bazen tamamen bankadan kaynaklı hatalar olabiliyor. Zamanında Polo bin tl iademi yapmamıştı (2 sene önce) Avukat abim aracılığıyla mailden yasal işlem başlatacağız diye ulaştık. Referans no felan paylaştık sonradan çıktı suç firmada değil bankada.

shank

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
çilekeş
İade referans numarası iste. Bankana iade yapmış olabilirler. Bu numara ile sorgulayabiliyorsun bazen tamamen bankadan kaynaklı hatalar olabiliyor. Zamanında Polo bin TL iademi yapmamıştı (2 sene önce) Avukat abim aracılığıyla mailden yasal işlem başlatacağız diye ulaştık. Referans no felan paylaştık sonradan çıktı suç firmada değil bankada.
onu da sordum yine aynı cevap a hafta sonuna kadar iade edilir diyorlar

chevalier

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
427
İsim
helsinki
İade edildi demek yerine hafta sonuna kadar edilir demeleri ilginç. Bence şikayet edin 18 yaşından küçüksen aile yardımıyla.

shank

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
çilekeş
İade edildi demek yerine hafta sonuna kadar edilir demeleri ilginç. Bence şikayet edin 18 yaşından küçüksen aile yardımıyla.
Düzgün şekilde iletişimede geçmiyorlar sürekli geçiştiriyorlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,066,863
Üyeler
169,484
Son üye
monifonik
Top Bottom